Nog meer kleur bij Deleye

15 november 2015

Marsala, de mysterieuze wijnrode tint is de kleur van het jaar. Yentl wijdde er een tijdje geleden nog een volledige blogpost aan. Maar tijdens het mode defilé bij Deleye werden er nog andere modekleuren in de spotlights gezet.
Het Belgische label Essentiel heeft nooit kleuren geschuwd. Donker diepblauw is het nieuwe zwart maar Inge Onzia brengt het liever een beetje feller. Hou je het toch liever een beetje rustiger? Ga dan alleen voor een felblauw accessoire.
Ze zijn hip, grappig en helemaal niet duur.imageimage
Deze winter wil je graag een grijze muis zijn en het liefst in vijftig tinten. Wie trouwens wat ook mag beweren. Het is en blijft een stijlvolle klassieke kleur die prima combineert. Trouwens, met een beetje fantasie hoeft het helemaal niet saai te zijn.
image
Kaki is een kleur die ik al mijn hele leven koester. Het heeft iets avontuurlijks en stijlvol tegelijkertijd. In combinatie met goud of een mooie print krijgt het meteen iets glamoureus.image
Roze is al lang geen kleur meer voor barbiepopjes. De jas die Cilou aan heeft staat dus ook meteen op mijn verlanglijstje. En wie beweerde dat zwart uit het straatbeeld verdwijnt? I dont think so! Het is en blijft een voltreffer.image
Tja, eigenlijk is zwart noch wit een kleur. Maar dat wil niet zeggen dat je er niet waanzinnig kan uitzien in wit. Zomer en winter is dit een toppertje. Durf je niet voor een volledige look gaan, combineer dan met zachte pasteltinten. Crème, nude en beige zijn natuurlijk ook perfect.
image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.