La Bottega: It Makes Sense (Scents)

30 oktober 2015

In het hartje van Hasselt staat een juweel van een fashion store. De oude jeneverstokerij Smeets is prachtig gerenoveerd en de allermooiste labels zwaaien er de plak. Zaakvoerders Karine en Marc zijn blij dat hun geesteskind eindelijk helemaal klaar is en mogen terecht fier zijn op het resultaat. Een feestje om de winkel feestelijk in te huldigen mocht natuurlijk niet ontbreken.
image
Na een heerlijk glaasje bubbels kregen we een rondleiding in de stokerij. Wat mij meteen opviel was dat elke afdeling een aparte sfeer uitstraalde. De heerlijke geur die je regelmatig tegemoet komt geeft elke ruimte net dat tikkeltje extra.image
Beneden zijn het de schoenen die heersen. Je vindt ze er in alle soorten en maten van uiterst comfi naar ultra hip. De vintage afdeling moet je ook zeker een bezoek brengen. De retro collectie neemt je mee naar een ander decenia met een hedendaags accent. Het ruikt er (net zoals bij de fashion shoes) fris maar toch verleidelijk. Fris en vrolijk geurt het er naast in de kinderafdeling. Peach Papaya is dan ook een zoete, vrolijke geur die net zoals de kleurrijke kleding een lach op je gezicht tovert.imageimage
Eens je de trap naar boven hebt genomen gaat het er een stuk gesofisticeerder aan toe. In de Dressed en Designer afdeling geurt het wat gedurfder. Muskaatnoot, vanille en rozen laten je op en top vrouw voelen. De geur van rozen raakt je trouwens recht in het hart. Passie voor alles wat mooi is, dat voel je, ruik je en zie je in deze oase van stijl. Een kleedje van Red Valentino staat vanaf nu met stip op nummer 1 in mijn verlanglijstje. Tegen de zwarte tas met franjes van Malene Birger zeg ik ook echt geen nee. 🙂imageimage
De fans van de Dexter collectie vinden zeker hun gading in de Young fashion afdeling. Eigenzinnige betaalbare labels voor dochters en mama’s die graag in de kijker lopen. Moet je ’s avonds naar een feestje, dan kan je je hier meteen perfect laten opmaken door een professionele visagiste van Bellapiere. De eigenzinnige en een tikkeltje stoute geur Sencha brengt je sowieso al in de stemming.image

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    We mogens als Limburgers terecht trots zijn op La Bottega! Eén van de mooiste winkels van Vlaanderen!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.