Blijf van onze jeans!

6 februari 2015

We hebben de laatste weken zoveel fijne reacties gekregen op onze jumpsuit van Bobo Tremelo. Niet zo’n alledaagse zwarte catsuit, maar een fijne draagbare denim jumpsuit. Wij dragen ‘m met een stoere, zwarte bikerboot overdag. Je kan ‘m natuurlijk ook perfect dragen wanneer je met je vriendinnen een avondje uit gaat. Combineren met een effen pump én jij bent ready 2 go.

DSC_4976

Dat brengt ons eigenlijk bij denim, wat komende lente wéér volledig in de mode zal zijn. Denim is eigenlijk nooit echt uit de mode geweest, maar vooral de laatste jaren zijn jeanshemden, gescheurde jeansbroeken én jeanskleedjes de favoriete items van hipsters. Wij zijn ook op zoek naar de laatste nieuwe trends en hebben een soort van ‘lookbook’ samengesteld. Onze favorietjes die we zelf komend seizoen écht wel willen aantrekken. Zowel Zara, H&M alsook Bobo Tremelo doen mee met deze trend. Let wel: soms kan je wel jeans op jeans dragen, maar let er wel op dat het geen kakafonie wordt.

Waar haal jij je favoriete jeansoutfit vandaan?

 

IMG_2933 IMG_2934 IMG_2935 IMG_2942 IMG_2943
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.