De Parisenne in ons : la Redoute

27 juli 2015

Wie kent hem niet, de kleurrijke en stijlvolle catalogus van La Redoute. Als klein meisje vond ik het al fascinerend. Gewoon een briefje schrijven en al die leuke dingen werden thuis bezorgd. Nu gaat het per mail en kan je nog veel sneller hip over straat flaneren. Het Franse postorderbedrijf verzamelt een paar mooie labels en zet haar eigen merken ook graag in de spotlights. Allemaal leuke dingen voor de dynamische en ondernemende vrouw met genoeg persoonlijkheid om zich nooit te verstoppen. Vrij van geest, uniek, maar ook toegankelijk. Kortom een frisse, sympathieke, positieve vrouw met een “je ne sais quoi” uitstraling. Een vrouw die van mode houdt zonder de “die hard fashionista” te worden.
Laura Clément is een chique, vrouwelijke, gesofisticeerde en hedendaagse collectie. Een label dat ons wel kan bekoren en waar we graag onze eigen interpretatie aan geven. Een loshangende regenjas over een krachtige tee van addmyberrie, gescheurde jeans en een elegant hieltje maken je stoer, maar kwetsbaar tegelijkertijd.
image
image
Ook de marine look is heel Parisienne. Ik geef er graag een sportieve uitstraling aan met een beetje glitter aan de schoenen. De regenjas is in ons Belgie landje bijna een must want als het druppelt in Parijs dan regent het in Brussel. Of was het omgekeerd? 🙂
imageimage
Als we op stap gaan is dat altijd in stijl, maar het hoeft geen stukken van mensen te kosten. Dat geld geven we graag uit aan een glaasje champagne extra. het zilver glam vestje vinden we beiden top. Ik heb het hier gecombineerd met een vintage lange rok en een mini tasje van The Shop, een cool winkeltje in Antwerpen. De avond roept, horen jullie het?
image
image
Yentl is helemaal weg van korte oversized vestjes in alle kleuren. Het rode exemplaar van Laura Clement zet je steevast in de spotlights. Soft Grey is ook een eigen Label van Laredoute. Het is jong, hip en stijlvol. Je kan er de hele wereld mee rond. In Belgrado vonden ze het alvast top! image
image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.