For you with love

3 augustus 2016

Wat koop je voor een minibudget en maakt je vriendin maxi blij. Wel op eens binnen bij ICI Paris XL en grijp niet meteen naar een geurtje in een flesje. Wees een beetje origineel en je zoek wat verder. Van mij krijg je alvast een paar leuke hints.

Specialy en Only for YOU

image
Deze kleurpaletten van Only You zijn veelzijdig. Je kan er subtiel mee te werk gaan. Maar de durvers krijgen er ook wat kleur bij. Het lijkt een beetje op de kleurstaaltjes die je in de verfwinkel mee naar huis krijgt. Super handig om mee op reis mee te nemen en echt helemaal niet duur.

BE Creative

image

BE Creative make-up zegt het zelf al. Daarom maken ze voor jou een handig setje om cadeau te geven. Als je alle stukken optelt kom je toch wel aan het dubbele van de prijs. Dubbel geef plezier voor minder euro’s. Zo kan je natuurlijk ook nog een exemplaar voor jezelf mee naar huis nemen. Onder het motto “eerst eens testen natuurlijk”

Glamour in een potje

image

Iedereen moet op elk moment kissable zijn. Deze gloss en mud van GlamGlow zorgen daar in een instant voor. Geef nu toe, van die zilveren verpakking alleen wordt een vrouw al wild. Verzorgde en getuite lippen geven een extra boost. Als een echte ster door het leven stappen: it is all in the mind girls!

Reload and go

image

Met deze Reload Discovery box hoeft niemand zich nog zorgen te maken over het aantal ml in je parfum flesje. Ik wordt daar op de luchthavens echt horendol van. Je wil niet weten hoeveel lekkere geurtjes ik al heb moeten achterlaten. Er zit meteen ook een fris luchtje bij, maar je kan er ook je eigen parfum makkelijk in opslagen. Wissel je van geur dan stuur je er best toch even een cleaner door. Geuren zijn juist afgemeten gehelen en een ander parfum kan de balans verstoren.

Mini Givenchy

image

Voor de kleinste (lees jongste): heb je al je zakgeld opgedaan en wil je je mama toch verrassen… wel, vraag dan stiekem aan de verkoopster van ICI Paris XL, terwijl je mama aan de kassa staat, …of ze voor jou nog deze schattige staaltjes heeft. Succes verzekerd thuis! #doen

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.