Defileren bij Deleye

26 februari 2015

Gek.. Defileren is niet iets wat ik al eens een keertje gedaan heb. Niet dat ik nerveus was, maar toch razend benieuwd wat die allereerste catwalk voor mij zou brengen. Onder het motto ‘klein maar dapper’ ging ik ervoor – no time to think.

IMG_5023

De lente – en zomercollectie van Deleye is top. Je hebt hier zo’n ruim aanbod aan verschillende merken zoals Supertrash, Dexters, Selected, Pink, Michael Kors, Liu Jo,.. dat er sowieso voor ieder wat wils is; ook tijdens de modeshow werd die troef mooi uitgespeeld want bijna alle merken kwamen aan bod en werden gedragen voor Inge, maar ook Stephanie Clerckx, Cilou Annys, Ann Van Elsen of mezelf.

SONY DSC

Tanja Dexters stelde daarnaast haar collectie voor aan het grote publiek. Die collectie werd bijzonder gesmaakt want de #Dexters kledingstukken vlogen de deur uit.

SONY DSC SONY DSC

 

Mijn favoriete outfit was ongetwijfeld de jumpsuit van Dexters. Inge vond ik stralen in de zwarte blazer met felle bloemen van Atos Lombardini. Er waren ook erg gedurfde outfits bij zoals een vintage long skirt, maar dan in het geel met een kleurrijke sweater boven of de outfits waar aan colorblocking werd gedaan. Je merkt dat zowel de pasteltinten als de felle kleuren toppers gaan worden deze zomer en dat maakte het kiezen voor heel wat klanten van Deleye makkelijker. Toch vonden wij het allemaal bijzonder leuk iedereen met raad en daad bij te staan tijdens deze Fashion Days. Dat Deleye goed bezig is!

SONY DSC IMG_5017 IMG_5041
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.