Guess What ? Party!

18 oktober 2015

image Een Digital Concept store op de Meir dat was er nog niet. Sinds de opening van de nieuwe Guess Flagship store in Antwerpen kunnen wij ook genieten van de allerlaatste snufjes in “shopping land”. Yentl was er als de kippen bij om het grote scherm in de winkel even uit te testen. Je scant gewoon je favoriete stuk en merkt meteen of het er nog in jouw maat is. Weet je niet goed hoe je het moet combineren? Geen probleem, met één druk op de knop krijg je inspiratie genoeg. De “Digital Boutique” combineert het beste uit twee werelden. Je kan plaatsnemen in de digitale paskamer maar je kan je favoriete stukken ook in het echt uitproberen. image
Wie nooit gebrek aan inspiratie heeft is Lima Che. Als model weet zij zich steeds perfect te kleden en komt steeds uniek voor de dag. Maar deze avond hadden twee toffe meisje hun zinnen gezet op hetzelfde coole rokje. Super mooi, super grappig en super fotogeniek. Kim en Lima lieten het niet aan hun hart komen en straalden samen op de foto.imageimage
Deze herfst zijn de bloemenmotieven trouwens heel erg hot. Net zoals de leger-en dierenprint. Onze twee handtassen zullen regelmatig mee op stap mogen. Over feesten gesproken, de Guess babes kunnen er wat van. De winkel kreeg de inhuldiging die hij verdiende. Samen met de kersverse bruid, Nele Somers, mama Kim van Oncen, Noa Neal en Zoe Van Gastel maakten we te pas en te onpas de photobooth onveilig.:) Veel schoon volk en allemaal in een geweldig outfit.
imageimageimage

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.