Bobo: een monument van een fashionshow

3 oktober 2015

image
Het eerste beeld dat jullie te zien krijgen is natuurlijk het einde van de show. Ik vond het wel grappig omdat de lady’s van groot naar klein over het podium flanneren. De grootste uit de bench is niemand minder dan Femke Hereygers, profesioneel model en ja, dochter van Paul. Om te defileren moet je blijkbaar ook over de juiste benen beschikken. 🙂 Het laatste poepke is dat van Hanneh Troonbeecks die nog steeds lekker staat te wezen op de kookzender Njam. Over de jaren heen heb ik heel wat meisjes hier op het podium zien lopen maar Veronique en Ellen waren er altijd bij.
Vaste waarden om u tegen te zeggen :-).
image
image
Brigitta is nog steeds zo slank als een rietje. Dat ze meer dan een uurtje per dag aan yoga doet zal daar zeker met te maken hebben. Woon je in de buurt van Gent dan moet je echt eens een les van haar volgen. Zo zen ben je nog nooit geweest.
Tijdens de show ben je altijd in groepjes gedeeld waardoor er een bepaalde samenhorigheid ontstaat. Dit jaar liep ik samen met Ann, Els en Griet. image
image
Soms ben ik wat ongerust dat de fotograaf geen enkel deftig beeld van ons te pakken krijgt want zot zijn doet geen zeer. Achter de schermen staan ook veel toeschouwers. Af en toe samen op de foto moet natuurlijk kunnen als we snel genoeg in onze volgende outfit gevlogen zijn.imageimage
Het is altijd een beetje rennen als je van het podium komt maar als bij wonder is er nog nooit iemand te laat gekomen voor de volgende passage.
De volgende vijf zijn volleerde modellen dus voor hen mag dat zeker geen probleem zijn.image
Op het podium worden we begeleid door een heerlijk stuk muzikant. 🙂 Geen wonder dat iedereen daar net iets lang blijft poseren.
image
Om te eindigen toch nog even het bewijs dat ons groepje zich ook deftig kan gedragen. imageimage

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.