Ted Baker ❤️ @Deleye

2 oktober 2015

image
Dat Yentl en ik fan zijn van Ted Baker moeten we niet echt meer in de verf zetten. 🙂 Tijdens de zomermaanden maakten wij op Ipanema in Hasselt al het mooie weer in de fantastische designer jurkjes. Dit hippe label geeft je meteen een beetje sterallures en zolang die niet uit de pan swingen kunnen wij daar best mee leven. 🙂image
imageimage
Je kan het kleedje en de jurk zowel s’avonds of overdag dragen. De turtleneck van Cilou maakt het geheel wat sportiever terwijl een sexy zwart topje op de rok je meteen naar een party meetroont. Een kleine clutch uit de Ted Baker selectie bij Deleye kan ook wonderen doen.image
image
Het Engelse label staat ook bekend om zijn zalige prints. Ze gebruiken altijd de mooiste stoffen met een stijlvolle, maar toch speelse look. De kers op de spreekwoordelijke taart.image
Wil je graag ” la belle” op het bal zijn kies dan voor één van zijn betoverende avondjurkjes.

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Susanne - Bag at you schreef:

    Ohh ik ben ook zo gek van Ted Baker! Mooie foto’s en mooie jurken! Onlangs is er ook een winkel in Amsterdam geopend (YES!!) dus nu kunnen we helemaal los. Als je foto’s van die opening wilt zien, kan je hier klikken: http://bagatyou.com/hotspot-ted-baker-amsterdam/. Veel succes met je blog! Xx Susanne (bagaholic uit Amsterdam)

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.