Pharrell Williams ligt aan onze voeten

20 april 2015
IMG_7105 IMG_7106 IMG_7133

Misschien dan toch niet zoals je het leest… maar ergens klopt het toch wel een beetje. De zanger van onder andere het hippe nummer Happy werkt samen met Adidas. En wie Adidas zegt, denkt meteen aan de alombekende sneakers. Die sneakers heeft hij een kleurtje gestoken. Ik denk niet dat hij kon kiezen, want het is een heuse Supercolor reeks geworden. Tijdens een event bij het Antwerpse Monar stelde ze de sneakers aan ons voor.
IMG_7129

IMG_7131

Pharrell Williams ademt naast muziek vooral ook fashion. Deze alleskunner draait zijn hand niet om voor een potje design en speelt graag voor creatief brein. En als het over fashion gaat, dan zijn de Bubbeltjes er zeer graag bij. Maar liefst 50 verschillende tinten zijn er van deze klassieker verkrijgbaar. Toffe ‘all-in-one-color’ ‘Supercolor’ sneakers. Want ondanks dat we allemaal gelijk zijn, zijn we juist allemaal ook heel verschillend van elkaar. Inge ging meteen naar de rozere tinten. Ondertussen ken ik haar al een tijdje en ik weet sowieso dat ik van de roze tinten moet afblijven, omdat zij er steeds naartoe gaat. Toch heb ik deze keer eventjes getwijfeld want de roze sneakers zijn wel écht top. Toch weet ik van mezelf dat ik graag denim draag en daarom vaker naar blauw ga neigen. Maar hallo: hoeveel blauwe tinten kan ik wel niet bedenken?!

 

Uiteindelijk na lang beslissen (waarom ben ik een ram en geen weegschaal?!) heb ik gekozen voor de appelblauwzeegroene variant. We werden tijdens het event zo goed verwend. De reputatie van Adidas kennen we allemaal al, maar ook Monar heeft me positief verrast. Een winkel met leuke merken zoals: Tim Van Steenbergen, MM6 – Martin Margiela, A Friend -A.F. Vandevorst, StudioRUIG, Eastpak!

De winkel is gevestigd in een historisch pand in de Everdijstraat 35. Het gebouw bood vroeger onderdak aan een kleuterschooltje en was daarvoor de woning van 16de-eeuws stadsarchitect Cornelis Floris De Vriendt. Tof dat ze deze keer het event van Adidas hier hebben laten plaatsvinden. Ik ben dubbele fan!

Supercolor_50

Ook een paar Pharrell-Adidasjes kopen? De consumentenadviesprijs is 95 EUR. Alle sneakers zijn nu verkrijgbaar bij de Adidas Original Store of natuurlijk bij Monar Antwerpen.

Monar & Clothes Everdijstraat 35 2000 Antwerp(en) http://monar.be/ Facebook-pagina Instagram: @MONAR_Antwerp

 

2015_adidas-Originals_SS15_Supercolor_All-colors_02-620x462

 

 

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Wow echt zalig die sneakers! Zeker fluo roze!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.