Privé shoppen bij Erika van E-Style

16 december 2016

E-Style is een online shop op Facebook van Erika Schietecatte. Het is een gesloten groep dus je moet je wel even aanmelden. Je vindt er  leuke spulletjes voor heel schappelijke prijsjes en dat is altijd een goed verhaal. Stijlvol voor de dag komen hoeft niet altijd duur te zijn. Het is ook leuk als moeder en dochter uit dezelfde collectie kunnen kiezen. Ruilhandel in het gezin verdubbelt de combinatie mogelijkheden.

Zwart en grijs een top combo

image

 

Wie kan haar website beter toelichten dan the leading lady herself.

Erika: “We bieden voornamelijk Italiaanse en Franse mode met aandacht voor kleine merken. Dagelijks publiceer ik foto’s waarin ik de mode toon, of waarbij mijn zus of ikzelf de kleding dragen. Samen met mijn dochter ga ik op zoek naar leuke damesmode bij groothandelaars. Daarbij houden we rekening met de seizoenen en met een aanbod voor alle maten en elke leeftijd.

 De ster zijn 🙂 #ikkandat

image

 

Op regelmatige basis organiseren moeder en dochter ook een privéverkoop waarbij je de kleding kan passen. Info over de data vind je op de Facebook-pagina. Aankopen kan online met betaling via overschrijving. Levering is gratis binnen de regio Beersel of gebeurt via Kiala of Bpost.

Een super leuke tee

Processed with VSCO with a5 preset

 

Zelf was ik helemaal weg van de mooie tee met lange mouwen en een iets diepere uitsnijding. Ook een beetje glitter in combinatie met een stoere military look kan ik wel smaken. Juist combineren, is wat telt voor een million dollar look. 🙂

Stars and stripes….bij E-style

Processed with VSCO with p5 preset Processed with VSCO with n1 preset
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Silkeblogs schreef:

    Supermooie outfits! =D

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.