Relish: een heerlijk label bij Deleye

25 september 2015

Relish betekent in het Nederlands genoegen, het snoepen van allerlei heerlijkheden. Nu, dat is het minste wat je kan zeggen over hun wintercollectie 2015. Het hippe Italiaans merk staat voor “stylish, fun & fashion”. De kledingstukken zijn allemaal om van te snoepen en geven echt aan elke trend een eigen twist. image
image
Tijdens de winkeldefilé in Brugge van multibrand shop Deleye oogstte de Relish passages veel bijval. Gedurende het rondwandelen vroegen klanten ons meteen om één van de jasjes te passen en opzij te hangen. Grappig omdat cilou Annys en ik ook graag de parka en de perfecto naar huis wilden meenemen. Gelukkig is het nog vroeg in het seizoen en waren er nog een paar exemplaren in stock. Vlug zijn is dus de boodschap ook voor het fantastische kleurrijke bontje. Het tijgerkleedje is braaf en stout tegelijk.  Een beetje verwarring zaaien vind ik altijd leuk .  Dus dat kleedje heb ik ook gekocht.image
image
image
image
Legerprints zijn weer helemaal hip deze herfst. Relish combineert het met de pailletjes look en komt zo weer origineel voor de dag. Voor wie net als ik moeilijk een keuze kan maken heb ik goed nieuws. Alhoewel de stukken heel mooi afgewerkt zijn, met oog voor detail, zijn ze toch betaalbaar. Een keuze maken is dus niet meteen een noodzaak. 🙂
imageimageimageimage
Ik miste Yentl wel een beetje op de catwalk, daarom bombardeerde ik Cilou maar meteen tot mijn lijdend voorwerp. Gelukkig kon zij hartelijk lachen met onze bubbletrouble fratsen. Ja sorry, je krijgt het ondeugende meisje nooit uit de vrouw. Zo hoort het. Nu we het toch over kleine meisjes hebben, Relish heeft ook voor hen een collectie. Dus als jouw prinses even fashionable als mama wil zijn, kan je samen gaan shoppen bij Deleye. Fashion fun gegarandeerd!

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.