Eva was made in Italy

23 september 2015

We moeten het eerlijk toegeven, labels of producten die uit Italië komen hebben steeds dat tikkeltje extra. Zo ook de top cosmetica lijn “Eva Garden“. De producten zijn oorspronkelijk gecreëerd voor professionele make-up artists. Maar wij dames zijn ondertussen wel een beetje verwend en willen graag voor ons dagelijks gebruik dezelfde kwaliteit. Nu Eva Garden heeft hoogstaande producten die heel lang blijven zitten en die (niet onbelangrijk) ook heel makkelijk zijn aan te brengen. Ik geef jullie alvast een overzicht van mijn favorietjes.
image
Met stip op nr 1 de “lifting base” of de perfecte botox onder alle serums. het geeft niet alleen een lifting effect maar het serum laat de huid ook stralen en is meteen de perfecte basis om je make-up op aan te brengen. Ik gebruik het dus niet alleen om naar een feestje te gaan. 🙂
image
image
Zeg nooit zomaar een lipgloss tegen de Lip Fluid. Hij geeft het comfort en de felle kleur van een gewone lipstick in een perfecte glansversie die echt lang blijf zitten. Op de foto gebruikte ik de kleur “camelia”. Een zomers gevoel zelfs op je lippen.
image
Spijtig genoeg blijft het geen zomer en wordt het tijd om weer iets nieuws uit te proberen. Normaal gebruik ik altijd zachte kleuren voor mijn lippen maar daar brengen we deze herfst verandering in. De Chubby Mat lipstick is zo makkelijk mee te nemen en aan te brengen dat ik een rode kleur wel aandurf. Baksteenrood zullen mijn zoenen zijn maar wel in stijl en veel glamour. 🙂 Maar voorlopig stralen we nog zomers op vakantie met een professionele look.image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.