Op de koffie bij de mannen van de Wasbar

17 mei 2015

Dat een koffie kan smaken, zeker wanneer je een blog hebt met de naam Bubble Trouble. Alles gaat razendsnel voor ons, maar we genieten met volle teugen. Toch is een bakje koffie om ons wakker te houden méér dan welkom.

We hadden meetings die dag en eigenlijk is de Wasbar de ideale plek om te keuvelen met vrienden, maar eveneens ook met collega’s. Hier kan je volgens mij ook perfect rustig werken met je laptop op zak en een sterke koffie. Het interieur is voor mij écht de max. Gewoonweg hip maar met een moderne en crazy touch. Inge vertelde me vaak over de Wasbar en na er zo’n honderdtal keer voorbij te rijden, was ik in m’n nopjes om naar binnen te gaan. Gek toch… Een jaar geleden had ik een afschuw van koffiebars want koffie was voor mij een beetje vergif. Ik dronk het gewoon nooit omdat ik het vreselijk vond en nu sta ik praktisch elke ochtend als eerste aan m’n koffiemachine voor een klein straf koffie’tje.

IMG_5135

De oude stoelen die in een hip kleurtje zijn gezet vind ik zo cool. Ik wou ze stiekem mee naar huis nemen. Omdat ik vaak zo zit te surfen op Pinterest, vind ik dat dit interieur hier perfect in m’n mapje ‘housewise’ hoort. De bijhorende tegeltjes in pastel en vooral de enorme toog trokken ook meteen mijn aandacht.

Last but not least is het ondenkbar om in eens ‘Wasbar’ geen wasmachines te hebben. Ze gebruiken de machines van Electrolux en naar m’n eigen research zijn die machines van top kwaliteit. Michelle dronk een koffie verkeerd, Inge een muntthee met gember en ik koos voor de gewone muntthee- variant. Service gaat vlot en je voelt de ongedwongen sfeer. Ondanks dat we aan het werken waren, kregen we toch niet dat gevoel.

IMG_5129
Dries en Yuri zijn eigenlijk het uithangbord van de zaak geworden. Ik leerde ze kennen tijdens het programma Topstarter op één enkele jaren geleden. Dries en Yuri openden hun zaak te Gent op 4 oktober 2012 en de zaak in Antwerpen opende de deuren op 30 augustus 2013. Begin juni 2014 volgde ook nog Wasbar Kortrijk. Goed bezig denk ik dan!

IMG_5136
Je kan lekker ontbijten maar ook de typische Wasbar pistolets bestellen en ze ’s middags afhalen om ze lekker ook op je werk te kunnen opeten. Mijn keuze gaat meteen naar de pistolet met serranoham. Serranoham, zwarte peper, rucola & olijfolie is toch een echte top combo, geef toe?! In het weekend is er een uitgebreid ontbijt en namiddag kan je rekenen op heerlijke zoetigheid. Een vriendin vertelde me dat ze altijd als ze in Antwerpen is, resoluut kiest voor een Wasbar Wafel. Misschien moet ik die toch maar eens testen… maar dan een volgende keer. Een lange zware meeting werd een prettig onderonsje dankzij Wasbar Antwerpen.

IMG_5134

WASBAR ANTWERPEN

Open van dinsdag tot vrijdag
van 10 tot 20uur

Zaterdag & Zondag
van 10 tot 18uur

Voor meer info mail antwerpen@wasbar.be

+32 3 344 91 04

3 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

3 Reacties

  1. De WASBAR is zo’n gezellige locatie! Dringend zelf nog eens langsgaan 🙂

  2. Valerie Hermans schreef:

    Oh, zalig! Wasbar is echt een geweldige plek in Antwerpen! BTW, fan van je blog! Ik kom zeker nog eens terug, hihi. Kusjes & veel succes nog

  3. dematrie declerck schreef:

    koffie is mijn lievelingsdrank!!!!!ik vind het elke keer opnieuw zalig om van een kopje koffie te genieten met een lekker koekje erbij. het is natuurlijk dubbel genieten wanneer ik op mijn gemakjes in de wasbar rustig zit te keuvelen met mijn vriendin terwijl ons wastje draait!!!!!!!!!!!!!!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.