Een grafisch gesprek

14 augustus 2015
Scene 1

Onlangs staken we onze blog in een compleet nieuw jasje. Dat moest wel, want jullie zijn de afgelopen zeven maanden met zovelen geweest die toch eens een kijkje op onze blog namen. Onze server crashte, maar gelukkig kwam Nico Heulsen meteen als redder in nood opdagen. De lay-out werd door de mannen van Mediasoft onder handen genomen. We zijn er zoooo blij mee! Omdat we toch voor een compleet nieuwe look gingen, besloten we ook ons logo te vernieuwen. Blij dat grafisch ontwerpster Charlotte Ceyssens op de proppen kwam. Omdat we zelf niet zoveel van het grafische af weten vonden we het eens de moeite om jullie te laten kennismaken met onze grafisch ontwerpster. Een pittige jongedame met al heel wat ervaring achter de rug… Veel respect van de bubbeltjes, zeker omdat ze met glans ons vragevuur overleefde.

Rijst&Ringen2
– Hoe kun je jouw werk omschrijven?

Klant is koning! Ik werk steeds op maat maar probeer er altijd iets van mezelf in te leggen.

Een moderne, strakke look.

– Waar staat Cceyssens voor?

CCEYSSENS is afgeleid van mijn naam. Omdat ik met een dubbele CC zat wou ik er iets mee doen maar dan toch niet té veel op Coco Chanel gaan lijken. Mijn zaak bestaat al verschillende jaren en ik denk er aan om mijn naam binnekort eventueel te veranderen.

– Hoe ben je daarmee begonnen?

Ik studeer al sinds mijn 4e jaar middelbaar kunstonderwijs. Vaker kwam de vraag van mensen rondom mij om iets voor hen te ontwerpen. In 2012 starte ik dan in bijberoep naast mijn Masterstudie aan de hogeschool om in er in 2013 mijn hoofdberoep van te maken.

– Wat doe je momenteel? Lopende projecten?

Mijn projecten zijn heel uiteenlopend en daar hou ik net zoveel van. Dat kan gaan van geboortekaartjes, trouwuitnodigingen en affiches tot t-shirten, magazines en allerhande andere extra’s voor bijvoorbeeld het WK BMX.
In mijn opleiding heb ik ook fotografie gedaan dus staat er ook bijna wekelijks een shoot van een baby, kindje of familie op het programma.
Van een paar vuile handen ben ik ook niet bang en daarom pak ik nu en dan ook een penseel en verf erbij om een schilderij te maken.
Daarnaast heb ik nog een bedrijfje samen met een vriendin, Rijst&Ringen, waar we ter hulp schieten bij vooral trouwfeesten maar ook andere evenementen.

Trouw

– Wat zijn je toekomstplannen?

In de toekomst zie ik mezelf vooral creatief bezig met grotere projecten. Ik hoop vooral in de richting van fashion verder te blijven werken maar ook de variatie met andere onderwerpen is een must. Nieuwe, creatieve mensen leren kennen en er samen iets moois van maken!
Huisstijl2

– Eventuele dromen die je wil verwezenlijken?

Ik werd verliefd op New York City en ging er al enkele keren op vakantie. De droom is om ooit daar een project te hebben. En niet alleen in NYC. Deze stad heeft me geïnspireerd om andere culturen te bezoeken, te beleven en op die manier overal iets nieuws te leren en inspiratie op te doen.

Char DYJC2

Kijk hoe ze aan de slag ging voor ons logo aan de hand van een moodboard!

Moodboard_BB-01
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.