Onze make-up godin

7 september 2015

Caroline Rigo, bekend van Le Visage en de Blush Academy is zo’n topper op make-up vlak. Ze deed onze make-up voor de shoots voor Jochen Leen en om eerlijk te zijn: het kon gewoon niet beter. Door haar leerden we ook het make-up merk Bellapierre kennen. Natuurlijke mineralen die je doen stralen. We legden Caroline dan ook maar al te graag op de rooster met ons interview.

– Hoe ben je bij Bellapierre terechtgekomen?

Omdat ik al jaren als make-up artist werkte, was ik op zoek naar iets nieuws voor de huid. Ik was op zoek naar een mooie dekking, maar toch een product dat de huid liet ademen en een natuurlijke glow gaf. Een moeilijke combinatie, want we willen allemaal wel flawless eruit zien, maar toch weer niet dichtplamuren. Na lang zoeken kwam ik uit bij Bellapierre.

Er waren zulke goede reviews over het product online, dat ik naar Londen ben gevlogen om het daar zelf life uit te testen.


– Omschrijf Bellapierre in drie woorden?

a – Glowing Healthy Huidverbeterend – Musthave product

IMG_2444

– Wat maakt de producten zo uniek?

De producten zijn uniek door hun pure samenstelling en hun manier van aanbrengen.

In eerste instantie zitten er maar 4 ingredienten in, nl. Mica, Zinc, Titanium en Ijzer die elk op hun beurt huidverbeterend werken. Je mag er dus letterlijk mee gaan slapen en zelfs dan gaat je huid er beter uitzien. De ‘schadelijkere’ stoffen zoals synthetische oliën, talk en vulmiddelen zijn eruit gelaten.

Ten tweede heb je maar 1 product nodig om heel veel mee te doen. De loose powder bijvoorbeeld breng je al draaiend aan met een kabuki (bye bye strepen, vlekken en too much product in je wenkbrauwen) en is je foundation, concealer en poeder in 1. De shimmer powders (we hebben meer dan 50 kleuren) kan je als oogschaduw, blush, lipstick, mascara, gloss, nagellak,… gebruiken.

Super toch?

9Y4A7158dbw

– Wat is jouw musthave uit de collectie van Bellapierre?’

Ik draag zelf dagelijks de NUTMEG loose mineral foundation. Deze breng ik aan met de leuke kabuki borstel en ben in no time klaar. Hier kan ik echt niet zonder!!!


– Hoe gaat het met Blush Academy? Gebruiken jullie daar ook Bellapierre? Of welke merken komen daar nog aan bod?

Met Blush Academy zijn Palmira Proietti en ik superblij! We kunnen onze passie doordragen naar anderen en we merken nu na 2 seizoenen dat onze studenten net zo enthousiast worden als ons. Dat geeft ons zo een kracht en drijfveer om te blijven gaan. We zijn ook al gegroeid naar meer klassen, omdat we de vraag niet kunnen bijhouden en we onze klassen niet te groot willen houden om hoge kwalititeit te garanderen. Verder zijn we volop bezig met onze Blush Agency uit te bouwen, zodat we onze Blush visagisten en stylisten snel aan het werk krijgen!

9Y4A7164dbw

We gebruiken zeker Bellapierre op onze academy, maar welken met alle goede merken uit de make-up wereld zoals MAC Cosmetics, Inglot, Per-Fekt, Anastasia Beverly Hills, Sigma, Real Techniques, Bdellium, Morphe,…


– Wat zou je zelf nog aan de collectie willen toevoegen van Bellapierre?

Op dit moment mis ik een uitgebreider assortiment van matte oogschaduwkleurtjes, maar wie weet! 😉

– Wat zijn jouw toekomstplannen?

Na 14 jaar in de make-up op alle mogelijke vlakken valt de puzzel voor mij in mekaar.

Ik geef mijn passie door aan onze Blush studenten, ik freelance voor verschillende opdrachtgevers (videoclips, fotoshoots,…), ik maak bruidjes happy met onze bridal make-up en kapsels van mijn zaak Le Visage en ik ben als make-up addict altijd op zoek naar de beste merken om op de Belgische markt te brengen via mijn make-up groothandel. Binnenkort komt er zelfs een zeer exclusieve lashes lijn bij!

En als kersje op mijn grote slagroomtaart, ben ik mijn eigen make-up lijn aan het ontwikkelen om te lanceren dit najaar.

So be continued! 🙂

IMG_2944
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Arlette Westerhuis schreef:

    Caroline , het is echt super werk er heel graag mee.
    Heb nog niet alles maar veel.X

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.