Genieten bij Dili Beauty @ Hasselt

3 september 2015

Genieten, dat moet kunnen. Ik leerde onlangs een compleet nieuwe zaken in het Hasseltse kennen. Dili Beauty zorgt voor het totaalconcept, bij vrijwel elke klant. Inge en ik zijn helemaal fan, al meteen van bij ons eerste bezoek waar we een deugddoende gelaatsbehandeling kregen. Maar naast die gelaatsbehandelingen kan je nog momenten van complete rust én me-time vinden. Ik zet mijn vijf must do’s eventjes op een rijtje.

1) De gelaatsbehandeling, daar ik moet ik ongetwijfeld mee beginnen. Ik heb vaak last van roodheid door mijn allergie aan vrijwel alles. De mensen van Dili Beauty houden rekening met elk huidtype. Na een grondige evaluatie van m’n huid begint Krizia aan de gelaatsbehandeling. Pluspunten zijn vooral de zachte reiniging, heerlijk ruikend masker en vooral de hemelse massage. Ze gebruiken de producten van Keenwell. Het Spaanse Keenwell staat bekend om hun zeer kwalitatieve verzorgingsproducten. Keenwell lost huidproblemen op en zorgt voor het innerlijk evenwicht. Ze werken uitsluitend met moderne technologie.

2) De nagels van Dili Beauty zijn volledig af. De nieuwe kleurtjes zijn wit, felroze en natuurlijk ook de pasteltinten. Je kan bijna niet kiezen tussen het complete aanbod dat ze te bieden hebben. Ze gebruiken de producten van LeChat. Een merk dat ik al langer ken doordat ik al eventjes blog. Het merk verzorgt de nagel, ookal krijg je een gellakje over je nagel heen. Ik ben vooral fan van de moodgels. Nagellakjes die veranderen van kleur bij warmte of koude.

3) Ontharing! Zeker in de zomer is het aangeraden. Ik ben vooral grote fan van ontharingen in de okselholte, de bikinilijn en jawel… de benen. Pijnlijk is het wel maar bij Dili Beauty proberen ze op de meest zachte manier jou van je haartjes te verlossen.

4) Must do is de hotstone massage. Ik heb het al vaker laten doen, voor mij is dit echt puur genieten. Ik heb al van enkele klanten gehoord dat de hotstone massage bij Dili de moeite is. De handen van Anissa zijn hemels, be ware!

5) Als laatste wil ik ook nog eventjes melden dat ze een make-up workshop doen. Je betaalt hier dus werkelijk maar 20 euro voor. Een complete look met alle nodige tips die je nodig hebt om je elke morgen fantastisch te maquilleren.
Je kan Dili Beauty vinden in de Schiervellaan 2A Hasselt!

Mijn foto’s van mijn Dili-avontuur?

IMG_3869 IMG_3870 IMG_3871 IMG_3872 IMG_3873 IMG_3874 IMG_3875 IMG_3876
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Beauty Treasures schreef:

    LeChat ken ik ook al een tijdje, is wel een heel fijn merk.

    Benieuwd naar deze schoonheidsbehandelingen :-), en nog niet te ver uit de buurt voor mij.

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.