Make me up, before you go-go

20 augustus 2015

Ik ben zo fan van een make-up merk, dat ik bijna mijn absolute favoriet, Sephora dus, begin te bannen uit mijn make-up kast. Ik heb zo vaak last van allergische reacties. Zo stond ik afgelopen maand wel een dikke week vol dikke blaasjes… in écht heel mijn gezicht. Leuk is anders moet je denken. Caroline Rigo, die je misschien kent van ons artikel van Blush Academy, is één van de enige personen die ik volledig vertrouw als het aankomt op vlak van make-up. Ze stelde me Bellapierre voor. Vrouwen houden van kleur, maar willen graag dat hun make-up er natuurlijk uitzien. Dat is precies wat Bellápierre levert: een product dat subtiel is, maar een levendigheid geeft aan de huid, wat een kenmerk is van een jeugdige en gezonde huid!

IMG_1479

Dit mineraal assortiment voorziet een langblijvende, hypoallergene en innovatieve benadering naar je schoonheidsverzorging toe en biedt variëteit, puurheid en zuiverheid aan met zijn multifunctionele natuurlijke minerale make-upproducten. Ik test Bellapierre nu al drie weken en ik heb nog steeds geen allergische reactie, droge gebieden of last van acné ervaren. Ik zet jullie dan ook graag drie aanraders voor jullie op een rijtje. Getest én goedgekeurd door beide bubbels!

  1. Ik ben echt geen geduldige als het op make-up aankomt. Mij ogen maquilleren is voor mij een heuse opgave. Bellapierre liet me kennismaken met één van hun complete boxen. De ‘Get The Look – Pretty Woman’ box is écht de max. Je krijgt de juiste borsteltjes tesamen met concealer én de kleuren die jij wenst op je ogen. Ik kies steevast voor bruintinten die makkelijk aan te brengen zijn door de gebruiksaanwijzing. Héél veel glitter maar vooral een fantastisch eindresultaat, zelfs bij mensen met weinig tijd.
9Y4A7158dbw
  1. Als ongeduldig persoon, ben ik vaak ook nonchalant. Onder m’n ogen hangt dan wel eens wat mascara of glitters van m’n eyeshadow. Met de concealer van Bellapierre ben je daar makkelijk van verlost. Makkelijk aan te brengen, trekt snel in en blijft vooral héél erg lang zitten.
  2. Mijn lippen zijn een complete ramp. Ik ben door mijn gelnagels geen nagelbijter meer maar een lipbijter. Mijn lip ligt dus meer open dan iets anders. Ik test nu de lipbalm zo’n twee weken en ik heb de meest zachte lipjes ooit. Voordeel: de vanillesmaak. My favorite!
IMG_2944

Hopelijk testen jullie gauw ook eens alles van Bellapierre. Echt topproducten, zeker ook prijs – en kwaliteitsgezien. Meer weten? Surfen naar bellapierre.be is een must!

IMG_2428

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.