De warmte van Dr.Hauschka in Westerlo.

28 augustus 2015

imageIk ben niet makkelijk lyrisch als het gaat om schoonheidsbehandelingen maar deze keer was ik echt in de wolken. Voor een gezichtsbehandeling met de producten van Dr.Hauschka trok ik een beetje kritisch richting Kempen. Ik word snel zenuwachtig van duizend verschillende “crèmekes ” op je neus en af en toe een soms pijnlijke peeling. Maar wat een verademing was deze gelaatsverzorging bij Pranawell. De praktijk voor natuurlijk welzijn in Westerlo wordt gerund door Mireille, een fijne warme vrouw die duidelijk weet waarover ze praat.
image
Na een kort gesprek en een warm voetbad, jawel een voetbad, mag ik op de behandeltafel plaatsnemen. Het eerste half uur worden mijn voeten, benen, armen en handen door lichte aanrakingen helemaal ontspannen en ingesmeerd met een verzorgende lichaamscrème. Nadat de totale rust in mijn hoofd is neergedaald gaat de eigenlijke gezichtsverzorging pas echt van start. Alles gebeurt heel zacht en met volledige aandacht van mijn therapeute. Dr.Hauschka gelooft niet in peelings en daar kan ik alleen maar blij om zijn. Het koude masker wordt door de warme lucht die naar Ozon ruikt snel aangenaam op je huid en even ben ik volledig weg. image
De behandeling duurt meer dan twee uur maar vliegt echt voorbij. Als Mireille met nog een korte massage afsluit zou je graag de tijd nog even terugdraaien. De afwisseling van koud en warm, hard en zacht en de manier waarop Mireille haar handen over je huid boetseert werken verslavend. Al moet ik eerlijkheidshalve toegeven dat er af en toe borsteltjes mee gemoeid waren, een unieke manier om de huid te koesteren en verzorgen.
image
Omdat mijn huid natuurlijk niet meer piepjong is. (oppassen alleen ik mag dat zeggen) Opteerde Mireille voor het regenerating gamma. Het reinigend masker heeft de welluidende naam “helende aarde” en doet die alle eer aan. Yentl vindt van zichzelf dat haar huid soms te weinig straalt. Het vitaliserend masker is dan weer perfect voor haar.
image
Belangrijk om te weten is dat de producten van Dr.Hauschka enkel natuurlijke ingrediënten en biologisch-dynamische heilzame planten bezitten. Er zijn ook geen artificiële geur- of kleurstoffen toegevoegd en ze zijn niet getest op dieren.
image
Mijn huid en ziel stralen als ik buiten sta en ik ben helemaal ontspannen.
Pranawell is een pareltje in de oceaan van schoonheidsinstituten, groots in zijn eenvoud.
www.pranawell.be

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Ineke schreef:

    Kom met regelmaat bij Marie Therese Rovers in haar schoonheidssalon voor de genoemde behandeling! Heerlijk kan ik iedereen aanbevelen….

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.