Uit onze beautykast

11 februari 2015

 

We hebben niet echt één favoriet beautyproduct, maar staan altijd open nieuwe productjes te testen. Deze keer vertel ik je over de nieuwe stuff van The Body Shop. Streng maar met een rechtvardig oordeel laten we jullie zien wat de producten zijn die je in 2015 zeker in huis moet halen.

 

 

Ik benook eens bij The Body Shop gaan neuzen. Ik ben eigenlijk al heel lang een fan van The Body Shop. Ik heb zoveel allergieën aan verschillende fruitsoorten, maar de geurtjes als shampoo of bodylotion kan ik dan weer wel gebruiken. Mango en coconut zijn veruit mijn favorieten, maar o-jawel er is een nieuwe lijn van The Body Shop. Me so happy!

10940459_812097462171876_1165392861459725447_n

 

Deze verzorgingsproducten hebben de geur van klaproos. Het zijn echter niet zomaar nieuwe producten, nee, het merk geeft aan dat het de meest verleidelijke lijn is die ze ooit hebben gemaakt. Maar klaprozen, hoe ruikt dat nu eigenlijk??! Wel héél verleidelijk zoals ik al zei. Uitdagend zelfs. In de klaproos zitten by the way veel oliën, waardoor dit een zeer geschikt ingrediënt is om te gebruiken in huidverzorgingsproducten. Ik koos voor de scrub, omdat ik vaak last heb van een droge huid die toch wat extra verzorging nodig heeft. Scrubben samen met een goede bodylotion is een perfecte match voor mijn huid. Ik scrub zo’n twee à drie keer met plezier en smeer elke dag bodylotion voor ik ga slapen. Zo kan de lotion flink intrekken (gouden tip- die écht werkt)

The Body Shop Smoky Poppy Seed Scrub (want zo noemt ie écht), is een vrij vettige scrub die makkelijk uitsmeert. De scrubdeeltjes zie je goed zitten in de pot, maar zijn in gebruik niet grof. Ik heb niet graag van die harde scrubs, waardoor deze wel goed was voor mij. De scrub voelt aan als een verzorgend, olieachtig laagje op de huid, met zo nu en dan een grover pitje dat voorbij komt tijdens het insmeren. Aanradertje!

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.