Tomorrowland @ Mazda skybox

24 augustus 2015

Mijn allereerste keer op Tomorrowland was er zeker ééntje om nooit te vergeten. Na alle wilde verhalen over de ‘madness’ die er te zien was, waren de verwachtingen hoog. Dankzij één van de hoofdsponsors, Mazda, mocht ik die verwachtingen zien verwezenlijkt worden. En om eerlijk te zijn viel mijn mond open… Ondanks het slechte weer, werden we warm onthaald in de VIP. Alvorens we de skyboxen bereikten, doorkruisten we het ganse festival. Een heus paradijs, waarom ik nu begrijp dat sommige festivalvierders dit als hun vakantiebestemming zien. De glimmende Mazda’s stonden ons al op te wachten, de bubbels natuurlijk ook!

IMG_2845

We passeerden de Versuz Vip, die afgeladen vol zat. Stevige beats, alle vlagen van de wereld en vooral héél veel champagne zorgden ervoor dat Inge en ik ook een dorstje kregen.

In de skybox wachtte Peter van Mazda, Inge’s goede vriendinnen Katia en Giusi, Noa Neal, Frank Molnar en de rest van het lieve Mazda team ons op. Het uitzicht dat we in zo’n skybox (de naam zegt het zelf) hadden was voor mij onbetaalbaar. Ik heb me vaak gerealiseerd dat dit een dream coming true was. Het eten was heerlijk en werd trouwens verzorgd door topchefs Rik en Miguel van het Pop Up Restaurant ‘Ket’. Geen streetfood, maar een heerlijk walking dinner buffet.

De festivalvierders konden genieten van heel wat ander lekkers: oesters, kaaskroketten, Thaise keuken en zelfs de gezonde slaatjes van The Foodmaker stonden op het menu. Er waren heel wat sterrenchefs aanwezig zoals Roger Vandamme, Sergio Herman en Wout Bru.

In de VIP waren er vier jacuzzi’s en een wimming pool. Voor ieder wat wils, zodat je toch even kon ontstressen op het favoriete festival.
Onze muziekfavorietjes waren vooral Dimitri Vegas & Like Mike én Armin van Buuren. Die laatste heeft ons zooooo verrast. Top ambiance met én door het complete Mazda team. Dat we gelukzakken zijn én de Mazda people (en in het bijzonder Peter) een virtuele dikke kus willen geven voor deze fijne bubbly avond! Oh ja, check onze outfits.. de nieuwe wintercollectie van Bobo gecombineerd met de warme coats van Rich & Royal want het leek wel een beetje winter!

Onze foto’s kan je hier vinden:

IMG_3249 IMG_3251 IMG_3293 IMG_3304 IMG_3306 IMG_3328 IMG_3331 IMG_3386 IMG_3404 IMG_3405
2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

 1. Peter Gemoets schreef:

  Hoe bedoel je, virtueel ? 🙂

  Glad you enjoyed it !

  Peter

 2. Jamarion schreef:

  This website definitely has all the information I needed about this subject and didn’t know who to ask. |

  http://www.vigorempresarial.com/index.php/component/k2/itemlist/user/1332

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.