Het badpak is “back”

9 september 2015

imageOp het strand zo weinig mogelijk stof is al jaren mijn leuze. Backpacken in badpakken is niet echt comfortabel en een triangel bikini boven een jeans short super cool. Om de één of andere reden associeerde ik het badpak met oude mollige omaatjes in een stoeltje op het strand. Atletes wachtend op het startschot kregen van mij nog net groen ligt maar daar hield mijn tolerantie voor het badpak volledig op. Tot ik dit jaar in de flagshipstore van Banana Moon verliefd werd op een zwart, eenvoudig maar oooh zo mooi exemplaar.
image
Wie net als ik dacht dat een badpak saai en een beetje preuts is wil ik graag van het tegendeel overtuigen. Na een dagje op het strand neem ik graag nog een coole duik in het zwembad. Nadien met een glaasje bubbels in de hand nakaarten een must in de dagplanning. Voor deze gelegenheid is mijn badpak vanaf nu mijn nieuwe held. Sober vooraan, met een beetje een sixty look, maar achteraan verdacht spannend.(in de goede zin van het woord natuurlijk:-))image
“Good explanations are like bathing suites, they are meant to reveal everything by covering only what is neceessary” Een uitspraak die kan tellen. Soms kan iets bedekken inderdaad veel sexier zijn dan the full monty. Maak het geheel af met een paar leuke accessoires. Ruil je strandslippers in voor een open schoentje met hoge hak. Neem een jeanshemdje mee voor als het een beetje chili wordt en de strand of poolbar is yours. 🙂 image
image
Denk eraan, een badpak is geen volledige cover up en in alcohol zitten veel calorieën. Dus eerst heel veel zwemmen, water drinken en af en toe een lightje, liefst in stijl. 🙂 image

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Badpakken zijn inderdaad helemaal terug! Het enige dat mij een beetje tegenhoud is dat je dan niet overal bruint. Jouw exemplaar is prachtig!

    x karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.