Een sportieve trendy stadsrakker : Mazda CX-3

30 juni 2015

image
image
Eindelijk ligt hij in de rekken 🙂 de nieuwe Mazda CX-3. Een tijdje geleden mocht ik hem uitgebreid testen in het zonnige Barcelona en was meteen helemaal verkocht. Hij oogt stoer, sportief en helemaal hip en niet te groot om door de stad te bollen. De compacte cross-over is het kleine broertje van de CX-5 en moet zich bewijzen in een hypercompetitief segment. Gelukkig beschikt hij over de juiste troeven.
image
Het Kodo design komt hier perfect tot zijn recht. De scherpe vouw op de flank versterkt zijn lengte en de smalle daklijn geeft zelfs een coupé effect. Hij ziet er atletisch,strak en stoer uit en een tikkeltje sexy. Zo hebben wij hem graag, nietwaar dames? 🙂
image
Het interieur oogt niet allen sportief maar is ook echt heel mooi afgewerkt. Het principe dat de bestuurder één moet worden met het voertuig wordt zeker versterkt door het comfort van de zetels. De Japanse constructeur koos voor iets zachtere stoelen die het lichaam helemaal ondersteunen. Je kan het stuur zowel in de hoogte als in de diepte aanpassen zodat je rijhouding perfect is.
image
De CX-3 ziet er niet alleen goed uit, hij bolt ook fantastisch. Multifunctioneel is mijn nieuwe held want hij houdt zich sterk in de stad, maar ook op de buitenwegen is het echt fijn rijden. hij biedt een mooi compromis tussen comfort en rijplezier.
image
image
image
Op het strand van Barcelona fungeerde hij als een heus fotomodel. Een plaatsje in de spotlights dat hij zeker verdient.
outfit Inge: Bobotremelo en Dexters

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.