Top drie restaurants op de Silver Spirit

26 juni 2017

Op cruise gaan met Silver Sea Cruises is het summum van luxe. Iedereen heeft zijn eigen suite. Dineren op je terras is dan natuurlijk een must. Zeker wanneer je elke dag uit een ander uitgebreid aanbod van lekkers kan kiezen. Lees gerust mijn vorig artikel en dompel je mee onder in de sereniteit en luxe van mijn eigen koninkrijkje.  Natuurlijk heeft het schip culinair heel wat meer te bieden en de volgende restaurants staan boven aan mijn lijstje.

Luxueus ontbijten of dineren in volledige privacy : roomservice

IMG_3252

Wie net als ik ook weg is van de Aziatische keuken moet zeker reserveren bij  Seishin. De sushi wordt er voor je neus klaargemaakt en het vijf gangen menu is om je duimen en vingers bij af te likken. Als je niet echt behendig met stokjes bent kan je dit misschien ook letterlijk nemen. In dit restaurant moet je een kleine surplus betalen maar dat zou ik niet aan je hart laten komen. Je kan ook opteren voor een zeven gangen maar geloof me vrij dat is voor de grote eters onder jullie. Het is wel heel belangrijk dat je op voorhand reserveert want de kleine restaurantjes zijn zeer gegeerd en regelmatig volgeboekt.  Je kan natuurlijk ook dezelfde avond nog even passeren want er zijn altijd mensen die op het laatste moment hun plannen wijzigen.

Heerlijke Sushi bij Seishin

6174646976_IMG_2286 IMG_4634

 

Op de tweede plaats staat bij mij de pool Bar & the grill. Overdag kan je er van de grill iets eten of genieten van een fris slaatje. Af en toe was er ook een buffet. Uitzonderlijk kon je je dan onderdompelen in heerlijke “junk” zoals ik dat altijd vrolijk verkondig. Geef toe, af en toe heeft een mens nood aan iets minder exquis.

Mega smullen aan de Pool

FullSizeRender

Een fris slaatje kan natuurlijk ook

IMG_4628

’s Avonds wordt de bar een echt restaurant. Je kan er iets meer casual dineren en grillen op steen is de specialiteit.  Zowel het vlees als de gambas waren super lekker. Vergeet niet dat alles inbegrepen is. Als je eens lief lacht naar de ober serveert hij ze met plezier alle twee.

Surf en turf met Silver Sea Cruises

6241703440_IMG_2587

Maar met stip op nummer één staat voor mij La Terazza. Het italiaanse restaurant is op het achterdek gelegen en tovert buiten heerlijke specialiteiten op je bord ook fantastische zichten. Het oog (dat van mij heel zeker) wil natuurlijk ook wat. ’s ochtends en ’s middags werd alles in buffetvorm gepresenteerd. Iets minder uitgebreid dus dan in het hoofdrestaurant maar dat had ik er heel graag voor over. Als je je keuze hebt gemaakt neemt een vriendelijke ober het bordje voor je mee zodat ik geen schrik moest hebben om over mijn lange rok of hoge hakken te struikelen.

FullSizeRender

Een lichte lunch aan ons favoriete tafeltje

IMG_2981

 

Romantisch met twee bij La Terazza dineren

IMG_3065

 

6241718480_IMG_2198 IMG_4638

Volgende keer vertel ik jullie graag wat meer over de  prachtige route die we vaarden. Ik kan jullie nu al vertellen dat we vertrokken in Citavevecchia en onze zinnenstrelende trip eindigde in bruisend Barcelona. Meer info over deze prachtige Silver Sea Cruise  vind je ook op Cruise Plus. 

Cruisen zonder zorgen met Cruise plus

IMG_4636
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.