Capriani mania

11 oktober 2015
imageEen paar jaar geleden openden de broertjes Blits hun eerste restaurant op het Gemeenteplein in Edegem. Nu wil het lukken dat Bella Naïm het schoonheidsinstituut dat ik regelmatig een bezoekje breng daar net om de hoek ligt. Het Italiaanse restaurant werd al snel onze vaste stek om te lunchen of snel nog een aperitiefje mee te pikken. Door het grote succes kwam er al snel een zaak bij in het hartje van Turnhout. Ook daar trachten Avi en Shali een familiale sfeer te creëren wat hun steeds opnieuw lukt. Ondertussen kan je de eerlijke en pure Italiaanse gerechten proeven op nog twee fantastische locaties. In Mechelen kan je aan de oever van het Battenbroek genieten van een ovengebakken pizza met een heerlijk glaasje prosecco. Het uitzicht op het meer brengt je meteen in vakantiestemming. Ook het restaurant niet ver van het Mas heeft datzelfde resultaat. De temperamentvolle zuiderse sfeer komt je onmiddellijk tegemoet als je Capriani binnenwandelt. Wij kozen voor een zalige tagliati met rucola en een Osso Bucco om u tegen te zeggen. Alles wordt klaargemaakt door een echte Italiaanse chef en ook de kelners doen het op zijn Italiaans. La bella Italia is nooit ver weg en met een beetje fantasie zit “The godfather” aan het tafeltje naast je. imageimageimageimage
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Nathalie schreef:

    Wij zijn er enkele weken geleden ook gaan eten. Heel lekker!!!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.