Laat je verrassen door het leven zelf en door ” Surprise.me”

30 september 2017

Je koffers pakken zonder enig idee waar je de volgende dag naartoe vliegt is een hele opgave, zeker voor doorwinterde reisbloggers als Marie en ik. Maar af en toe de controle los laten en je laten verrassen door wat het leven voor jou in petto heeft kan heel bevrijdend zijn.

“Surprise.me”  of “srprs.me “zorgt ervoor dat elke trip een groot avontuur wordt. Je weet namelijk pas op de luchthaven waar je precies naartoe vliegt en ik kan je verzekeren dat dat best spannend is. Nu moet je ook niet meteen panikeren. Ze houden uiteraard rekening met je voorkeuren en de plaatsen die je liefst wil vermijden. Ook wordt je tijdig op de hoogte gebracht van de temperatuur op je bestemming. Met een bikini op een besneeuwde bergtop kan misschien wel een mooi plaatje opleveren maar ook een fikse verkoudheid en dat willen we niet 🙂

Vlieg naar een onbekende bestemming

Na het krassen van het biljet waren Marie en ik dan ook heel erg blij met onze bestemming. Tijdens de Fashion Week naar Milaan vliegen is de droom van elke fashionista. Op de luchthaven van Malpensa kregen we even een klein bangske. Het Uber ritje naar het centrum bleek meer dan 150 euro te kosten. Gelukkig zagen we net op tijd de shuttlebus. Die brengt je op een dik uur en een luttele 8 euro naar het centraal station.

Ons vijf sterren hotel (ze kennen ons blijkbaar goed bij Surprise me) lag op loopafstand dus dat was een dikke meevaller. Ook NYX Milan viel meteen in de smaak. Het hotel is super gelegen en de inrichting is ludiek en modern.

Koffers zelf dragen? #nope 🙂

Overnachten in pin-up stijl

Omdat we natuurlijk geen  voorbereidingen hadden kunnen treffen zijn we meteen op goed gevoel de stad ingetrokken. Lees: We hebben een taxi besteld en gevraagd ons naar de Gucci shop te brengen. 🙂

Kleine Gucci verslaving

Gelukkig ligt die net bij de Duomo en als je nog nooit in Milaan geweest bent is dit een verplicht bezoek meer dan waard.  In zijn schaduw ligt trouwens  een heel leuke “gelateria” die, buiten lekkere ijsjes serveert, ook nog eens mega  fotogeniek is.

Cappuccino bij Granaio in Via G Mengoni

en……een ijsje

De Via Monte Napoleone is onze favoriete straat. Ja, ik weet het, soms hebben we een dure smaak. In de zon genoten we van een heerlijke lunch bij cafe Manzoni. De buratta is er echt heerlijk en de bediening gebeurt met veel Italiaanse zwier. Met een beetje geluk zit je Naast één of ander internationale blogster die wel dan niet van haar stukje cake aan het snoepen is.

waar je zeker even moet binnenspringen is het mega hippie Cersio 7. Zelfs al is het geen zomerseizoen. Volgens de Italianen voorbij bij 16 graden en kan je dus geen bedje meer aan het zwembad reserveren. Een flesje champagne nuttigen in een trendy decor en goed gezelschap heeft ook zo zijn voordelen. We hadden er ook graag geluncht maar alles was volzet. Geen probleem, nog eens terug komen is dus een must.

Surprise, surprise, srprs.me

Zalig bubbels drinken bij Ceresio 7

’s Avonds koelt het wel wat af

Italiaanse mannen blijven players! Dat ontdekte we in een authentiek barretje niet ver van het Centraal Station. We werden meteen uitgenodigd om te komen aperitieven maar dat zat er spijtig niet meer in,  een nieuwe reis lonkt alweer.

Durf jij ook de uitdaging aan om je te laten meeslepen in een onbekend avontuur? Wij  hebben er alvast  met grote teugen van genoten.” Girlstripping” van de bovenste beste plank.

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.