Paul’s Boutique

23 december 2015
image

Vorig jaar ontdekte Yentl en ik een mega cool label uit Londen. De tassen van Paul’s boutique deden ons fashion hart meteen sneller slaan. “Less is more” maar niet bij deze twee heerlijke fluotassen in dierenprint waar we in Milaan stevig mee scoorden.

image

Sindsdien zijn wij echte fans. Paul’s boutique is immers niet altijd zo on the edge. Het merk heeft echt tassen voor elke vrouw, op elk moment. Klassiek, hip, kleurrijk of sober PB heeft het in zijn etalage staan. 🙂
Paul’s Boutique is al 15 jaar zeer sterk online aanwezig, maar ondertussen vind je het hoe langer hoe meer in onze Belgische fashion stores. Soms zou je graag een geheim pareltje ( een tas in dit geval) voor jezelf houden. Want super hippe tassen aan een super toffe prijs, die vind je niet overal. Maar de Bubbeltjes zijn te lief voor deze wereld 🙂 en dus delen we onze schatten heel graag met jou.
Hier zien jullie alvast een paar van onze favoriete exemplaren. Paul’s Boutique ging met ons mee naar Brussel, Tongeren, Luxemburg, Amsterdam en Milaan. Waar mag jouw tas mee op stap?

image image image

image
image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.