Label in de kijker: Pertini

30 januari 2015

Af en toe zetten wij een Label in de kijker. Eentje dat ons plots in het oog springt. Normaal draag ik altijd een hoge hak. Met schaamte moet ik bekennen dat het bijna een verslaving is. Maar tijdens lange draaidagen in het buitenland voor Fleet Tv durf ik daarover wel eens te vloeken. Lees: mijn cameraman heeft dus steeds sneakers aan en kijkt niet op een meter meer voor een mooi beeld. Daarom zie ik deze Pertini’s wel zitten, elegant maar zonder hak.image
Pertini is 100% made in Spain, de ontwerpen worden vervaardigd in Almansa in het zuidoosten van Spanje. Ze zijn geïnspireerd door de collecties uit de jaren 50 van hun grootouders. Dat waren nog echte schoenmakers die kwaliteit hoog in hun vaandel droegen. imageimage
De Neo-dandy look en dat tikkeltje retro kunnen mij wel bekoren. De roze verhoogde Espadille voor de zomer en de blauwe onder de boyfriend Jeans. Maar mijn favoriet is toch wel deze, die houd ik meteen aan want hij past perfect onder mijn skinny.image
image
Ze zitten als gegoten. Mijn cameraman is gewaarschuwd, ik loop sneller dan mijn schaduw.
De schoentjes zijn ook te bestellen op de website van Deleye. www.deleye.be
image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.