Yentl shopt haar favorieten @ MyOuletBoutique

19 november 2015

Ik vertelde het jullie hiervoor nog al eens een keertje: shoppen online is mijn passie. Ik denk dat het voor mij een soort van ontspanning geworden, en gebeurt niet meer wekelijks maar eerder dagelijks. Woeps – maar kom : er zijn gevaarlijkere dingen natuurlijk. Alleen mijn portefeuille ziet er soms vanaf, maar dat neem ik er met heel veel plezier bij.

Ik moet mezelf eigenlijk ook ietwat tegenspreken, want online shoppen kan ook goedkoop. Enkele jaren geleden had ik echt een passie voor mooie, bekende merken. Ik spendeerde eigenlijk al het geld dat ik als studentje tijdens m’n studentenjob verdiende aan merken. En geloof me: dat kost handenvol geld. MyOutletBoutique speelt mooi in op zowel het eshoppen, als op de merken want ze geven mensen de kans om een merk naar de keuze aan een véél goedkopere prijs te kopen. Ze geven daarnaast ook mensen de kans om de stukken die ze eigenlijk niet meer gebruiken of waar zelfs nog het etiket nog inhangen (de zogenaamde miskoopjes) te verkopen via een eigen online boetiekje. Het is nog véél leuker dan het zelf klinkt, ook al klinkt zo’n eigen online boetiek echt wel fantastisch.

 

Inge gaat de stap zetten en zet vanaf volgende maand haar favoriete stukken online. Je kan dus eigenlijk een beetje gaan shoppen in de kast van Inge. En jawel: Inge heeft zovéél mooie kledij, dus ik ben er zeker van dat iedereen daar heel veel plezier aan gaat beleven. Ik daartentegen bewijs me als professionele online shopper in deze blogpost. Ik shop mijn drie favoriete stuks die ik online vond via MyOutletBoutique. En o-wéé als jij ermee gaat lopen … voor m’n neus 😉

 

Het shoppen gebeurt makkelijk. De tijd vliegt voorbij, ookal ben ik echt uren bezig met rondneuzen in de verschillende online e-shops.

Ik kies allereerst voor een retro chic kleedje van het merk Fever. Ik leerde het merk kennen tijdens het shoppen in Londen. Het merk is echt bijna nergens te vinden, dus dit kleedje ging meteen in m’n winkelmandje. Het lijkt wel zo makkelijk als in de supermarkt!

 

 

 

 

img_7503_1447770643273437

Inge en ik gingen zopas ook naar de première van Wat Mannen Willen. Actrice Ella – June Henrard koos ook voor een pikant rood setje van Marie-Jo lingerie. Het setje was sneller uit dan dat het aan was waarschijnlijk, maar ok: als dat mannen willen, dan moet ik het ook maar eens proberen. Via deze site kan ik het ook aan een verminderde prijs aanschaffen – luckyyyyy me.

12179534_10153280051187462_2105173093_n_1445497508238333

Als laatste heb ik het ook nog graag eventjes over mijn passie voor handtassen. Ook via MyOutletBoutique kan ik handtassen shoppen, zoals nooit tevoren.
Ik kies voor een boho handtasje van Essentiel dat ik echt mega cute vind.
Wat vinden jullie ervan?

image_1447587671236790

En na het shoppen natuurlijk een BIG smile!
Zelf shoppen kan makkelijk via deze link!

9Y4A5930dbwr
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.