Drie musthaves voor de perfecte nazomer

4 september 2015

 

Bah, de zomer is weer ten einde en dat vind ik allesbehalve leuk nieuws. Ik vertik het dan ook om me winters te gaan kleden, want voor mij blijft het toch een beetje zomer. Om mee te gaan in mijn summervibe, heb ik voor jullie enkele leuke musthaves klaar staan. Want hey, de zomer is magisch 😉

IMG_5334
  • Allereerst wil ik starten met Teva. In 1984 werd op de Colorado Rivier, door een jonge riviergids genaamd Mark Thatcher, de allereerste sportsandaal ontwikkeld en zonder dat hij het wist was dit het begin van een ware revolutie. Teva was geboren en inmiddels heeft het merk decennialang miljoenen mensen geïnspireerd om de wereld te ontdekken, om plezier te hebben, om te spelen in op en rond het water, om risico’s aan te gaan en om het uiterste uit het leven te halen. Teva is nu een super populair merk. Alle fashionista’s van ons land kozen een paar Teva’s boven de klassieke ballerina bijvoorbeeld. Inge en ik konden daarom niet achterblijven. Wij kozen voor de floral print. Zomerser kan niet, toch?
  • IMG_4644 IMG_4969
  • Havaianas staan ook op m’n lijstje. Op vakantie draag ik ze graag maar ook binnenshuis draag ik ze in de zomer maar ook in de winter. Je kan Havaianas combineren met werkelijk alles: een kleedje, een toffe jeans of zelfs je pyjama. De slipper die oorspronkelijk uit Brazilië komen, kenmerken zich door hip design en comfort. De slippers worden gemaakt van 100% natuurlijk rubber. De designs zijn kleurrijk, sportief of stoer. Aanrader, maar écht voor iedereen.
  • De iPhone cases van My-Jewellery.com. In 2011 startte Sharon haar on-trend sieradenlijn My Jewellery, sieraden die zij zelf samen met haar zus Jesse van jongs af aan vervaardigde in haar sfeervolle atelier. Het herkenbare kleurgebruik, de verrassende materiaalkeuze en de eigenzinnige ontwerpen zorgden voor het buitengewoon snelle succes. Online door de komst van social media maar ook offline bleef My Jewellery niet onopgemerkt. Een hobby van twee creatieve meiden groeit uit tot een vooraanstaand sieradenlabel, een commerciële formule met meer dan 250 winkelverkooppunten in Nederland, 50 in België en een kleine start in Frankrijk. Ik kocht er onlangs een gouden korte rok en een lange blauwe rok. Hoe die eruit zien kan je snel zien via m’n Instagram account @yentlkeuppens. De iPhone cases wil ik jullie nu toch al tonen, want héy: iets zomerser is er toch niet?!
IMG_5335
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.