Life is a party!

10 juni 2015

Zalig toch, de zomer die eraan zit te komen. Ik kan al niet wachten om te genieten van héérlijke zomeravonden met een mojito in de hand. Naar goede gewoonte staan er veel BBQ’s op het menu gecombineerd met veel tripjes naar zee.

Maar wat staat er nu precies op de agenda? Wat mag je deze zomer niet missen?! Ik maakte alvast een to do list voor jou voor komende zomer, want geef toe: elke dag moet een zomers feest worden.
• Het Q-Beachhouse: Q is good for you en elke zomer kan je me enkele keren op het strand van Oostende vinden. Deze zomer gaan er weer héél wat bekende mensen optreden maar nieuw deze zomer is dat JIJ als muzikant ook het podium daar onveilig kan maken. Q-Music geeft de kans aan onbekende artiesten om het beste van zichzelf te geven én dat live op de radio. Inschrijven? Makkelijk via www.qmusic.be!

• Vorig jaar genoten we vaak bij Baouzza in Hasselt. Een ongedwongen sfeer, lekkere cocktails en heerlijke feestjes. 13 juni ga ik alvast met m’n vrienden een préparty doen want dan is er een heuse disco-avond. Elk jaar opnieuw weet Baouzza er een topzomer van te maken. Ookal weet ik vaak niets meer van de avond voordien… Oeps! Meer info kan je vinden via deze link: http://www.baouzza.be/

 

• Dit jaar ben ik ook van plan om af te zakken naar Ipanema. Tevens in Hasselt, aan Versuz. Op 11 juni is hier de grote opening en vanaf dan kan je genieten van het ‘beachgevoel’, maar dan in Hasselt. Vorig jaar ben ik hier niet geraakt en daar heb ik spijt van. Reden genoeg om er dit jaar ééns heel goed in te vliegen. I’m ready! http://ipanema-hasselt.be/

foto-01

• Feest genoeg natuurlijk, De Gentse Feesten gaan dit jaar niet ontbreken. Vorig jaar heb ik me hier ZO goed geamuseerd dat ik meteen de data omcirkeld heb in m’n agenda. Ik vond het optreden van Guga Baul vooral een topper. Zoveel sfeer, humor en vooral top entertainment eerste klas. Food is elke keer opnieuw de Balls & Glory van Wim Ballieu. De max! Het volledige programma is klaar vanaf vandaag, dus hou je agenda maar dichtbij jou. http://gentsefeesten.gent/

IMG_8472 IMG_8469

Om het ‘leven is één groot feest’ sterker te maken, is er een DJ die een heuse pop-up shop op de markt gaat brengen. Say what? Dimitri Wouters besloot om gedurende één week een pop-up shop te beginnen. In de aanbieding in de webshop: 8 verschillende mannen- en vrouwenmodellen helemaal in de stijl van #lifeisaparty! De webshop is online sinds vandaag dus gogoogogoo én kies voor de perfecte party outfit via lifeisaparty.dimitriwouters.com
lifeisaparty_z_w006_st_loves_slub-heather-grey-440x600

 

 

 

11 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

11 Reacties

 1. Annelies schreef:

  Staat omcirkeld in mijn agenda , laat de zomerse avonden maat komen 🙂

 2. van ingelgem cindy schreef:

  life is idd een party, gelukkig zijn en genieten, daar draait het toch om?
  prachtige t shirt trouwens .

 3. het leven is zeker een feestje maar die slingers moeten we zelf ophangen en mooi ongedwongen blog leuk geschreven en hele mooie foto’s x jenneke van maurik

 4. Nathalie schreef:

  De Gentse Feesten zijn elk jaar opnieuw een echt feest! Can’t hardly wait!

 5. Susan schreef:

  Complimenten voor de foto’s!

  P.S: I’m joining the Michael Kors competition!

 6. Chloe desnouck schreef:

  Leuk artikel!

 7. Emmely Vanthuyne schreef:

  Ipanema is geweldig mooi! Sowieso het checken waard!

 8. SILVIE schreef:

  Being back from this party
  I feel alone
  I feel like I’m still in heaven
  And I still feel the beats in my heart
  I’ll never forget this
  And what I’ve learned these days
  Just stay in my mind…
  I love you

 9. Van Peteghem karen schreef:

  Check op de agenda✔️ Bedankt voor de leuke adresjes! Ik heb er al helemaal zin in En het zou natuurlijk fantastisch zijn als ik er heen kan gaan met de prachtige roze Michael Kors handtas

 10. Kim Bastijns schreef:

  Zoals Dimitri Wouters het zegt: #lifeisaparty! Helemaal fan van hem en z’n kledinglijn, en ook van al de zomerse feestjes die je hebt opgelijst!
  Ik ga zeker proberen deze zomer een kijkje te nemen op de verschillende locaties van je lijstje!

 11. Sonny schreef:

  A rolling stone is worth two in the bush, thanks to this aritlce.

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.