Een kopje meer of minder

3 juni 2015

Ik denk dat ik de laatste maanden al heel wat liters koffie heb gedronken. Ik begin het écht lekker te vinden en het kan me echt in 123 oppeppen en soms heb je dat wel nodig natuurlijk. Om de hotspots in Antwerpen een beetje verder te zetten op gebied van koffiebarretjes, ben ik samen met Sarah eens langsgegaan bij Kaffeenini. Kaffeenini is eigenlijk een beetje een zusje van Barnini. Het pand heeft een een beetje dezelfde touch & feel als Barnini, want dat is nu eenmaal de persoonlijke stijl van uitbaatster Annick. De koffiebar is pas open sinds eind november en heeft meteen een groot succes geboekt. We zagen héél wat posts via Instagram verschijnen en waren nu echt wel eens benieuwd wat Kaffeenini zo speciaal maakt.

IMG_5760 IMG_5762

Ons bezoekje was vooral ééntje waar we op zoek waren naar een stevige pot koffie. Sarah koos een cappuccino en ik ‘ne gewone’ (want zo stond het ook op de kaart). Maar wat maakt Kaffeenini zo speciaal? Ik lijst mijn pro’s eventjes op:

 

 • Ze hebben een uitgebreid aanbod aan verse taarten. Zo koos Sarah bijvoorbeeld voor de verse worteltaart. Ondanks dat ik die niet kon eten door m’n allergie aan noten, zat ik te watertanden. Een groot stuk en mega vers.
 • Er zijn bagels. Ja eigenlijk heeft dit puntje niet meer nodig, want bagels zijn als de hemel op aarde.
 • Uitbaatster Annick heeft een tijdje in Berlijn gewoond. Ze heeft een lekkere foodtrend van daar naar hier meegenomen. België is volgens haar helemaal klaar voor de ‘flammkuchen’. Dit kan je een beetje vergelijken met een ‘witte’ pizza. In plaats van tomatensaus, wordt de bodem bedekt met zure room.
 • Ze hebben heerlijke homemade Ice Tea’s, maar met dat tikkeltje meer. Ik ben nu al fan van de limonade met grenadine. Yum!
 • Er is gratis wifi, een pluspunt voor alle bloggers onder jullie.

 

Genoeg voordelen dus voor uitbaatster Annick eens een bezoekje te brengen. Perfect voor een date met je lief, een afspraakje onder vriendinnen of een namiddagje werken.

IMG_5758 IMG_5759
3 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

3 Reacties

 1. Kaffeenini is de perfecte hotspot! Zelf ben ik helemaal weg van de mojitonade. Nu krijg ik trouwens spontaan zin in een bagel, yumm!

 2. Pauline schreef:

  Die ice tea’s zijn to die for! Die flammkuchen wil ik wel eens proeven nu, mmm…

 3. Ellen Van Hocht schreef:

  Bij al dat blokken is koffie bij mij de laatste tijd echt onmisbaar! Mijn dagelijkse caffeïneshot, kan ik dan ook met moeite missen. Dit soort koffiebars zouden er zodus meer moeten zijn! Na de examens ga ik hier tijdens een goed shop dagje zeker eens binnen springen. Coffee love! ❤️

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.