Bar voor de perfecte Brow

27 juni 2016

Loop eens langs bij de pop-up brow bar in Antwerpen

image

Het is al een tijdje hot in de States maar nu kan je er in Europa ook niet meer om heen. De ultieme wax en Brow shape Bar. Naomi van het bekende Bellamaim schoonheidsinstituut zag de bui al langer hangen en specialiseerde zich als eerste in België in het creëeren van de perfecte wenkbrauw. Een taak die ze met veel passie en gedrevenheid ter harte neemt.

Naomi zeker van haar stuk …

image
In het hartje van Antwerpen in een mooie en trendy buurt vond ze het perfecte pand om haar passie met haar klanten te delen. De Pacificatiestraat ligt niet ver van het museum voor schone Kunsten en de kunst van het mooi maken kent Naomi als geen ander. De bar is ruim en minimalistisch ingericht. Wie even moet wachten op een vriendin kan er ook een glaasje bubbels nuttigen. Iets waar ondergetekende niet makkelijk nee tegen zegt.

Mensen mooi maken is fijn

image image

Waarom moet je nu eigenlijk je wenkbrauwen in de juiste plooi laten leggen?

Wel dat vroeg ik mij ook af. Je staat er nauwelijks bij stil maar wenkbrauwen versterken je gelaatsuitdrukking en zijn zelfs het belangrijkste kenmerk van je gezicht. Als ze goed en juist “geshaped” zijn zorgen ze voor een open en frisse uitdrukking. Ze liften je gelaat en maken je meteen een paar jaar jonger.

Genoeg redenen om ze de aandacht te geven die ze verdienen!!

De WOW-behandeling … Subtiel perfect

image
Bij de WOW-behandeling worden je wenkbrauwen eerst geverfd. Daarna wordt de vorm bepaald die het best bij je gezicht past. Vervolgens worden de wenkbrauwen gewaxt, getrimd en geëpileerd.

De kleur groeit niet uit, zoals je misschien zou verwachten, maar vervaagt langzaam. Na een zestal weken ga je best terug voor een nieuwe behandeling. Tussendoor zelf wat experimenteren wordt ten strengste afgeraden. (Naomi kent haar pappenheimer:))) Het is immers belangrijk dat ze in de vooropgestelde vorm verder groeien.

Hoe goed is da….. :))!!

image

Eerlijk is eerlijk, het resultaat is nog beter dan het belooft. Mijn wenkbrauwen zijn subtiel in de juiste vorm gebracht, een heel klein beetje donkerder gemaakt en geven mijn gelaat een instant lift. Beter dan Botox zou mijn mama zeggen. En Naomi…die glundert ” told you so. “

3 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

3 Reacties

 1. Naomi schreef:

  Met een mooie dame als jij heb je geen botox nog make up nodig, jij hebt enkel een browser nodig! En die heb je duidelijk gevonden 😉 http://Www.barbybellanaim.be wilt iedereen dat kleïn beetje extra geven!

 2. Naomi schreef:

  Iemand met jouw looks heeft geen botox nog make up nodig enkel een browqueen En die heb je duidelijk gevonden!
  http://Www.barbybellanaim.be voor iedereen die een klein beetje om haar expressie geeft 😉

 3. Kato schreef:

  Ben op zoek gegaan naar de pop-up browbar, maar helaas niks gevonden in de pacificatiestraat.

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.