Het perfecte glas maakt de perfecte bril

7 april 2016

Essilor bezorgt me terug een perfect zicht, zalig!

image

Corrigerende zonneglazen beantwoorden voortaan aan alle behoeften: van de perfecte look tot bescherming tegen uv-stralen en ultrasterke prestaties tijdens het sporten.

image

 

Meteen bij de eerste zonnestralen tekent Essilor present om je ogen maximaal te beschermen met een uitgebreid aanbod corrigerende zonneglazen. En daar ben ik echt blij om. Ik was een paar jaar geleden even mijn zicht kwijt…om het zacht uit te drukken. 🙂 en kan jullie alleen maar op het hart drukken: je ogen beschermen tegen uv-stralen is minstens zo belangrijk als een laagje zonnecrème smeren op je huid. Goed zien en blijven zien is een zegen.

For the love of fuchsia?

image

 

Spiegelglazen zijn helemaal “in” dit seizoen en zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een trendy look. Essilor speelt dan ook graag in op deze trend met een ruimere keuze dan ooit. De acht bestaande kleuren krijgen het gezelschap van vier gloednieuwe trendy tinten: Fuchsia, Gold Pink, Turquoise en Lilac.

image

De  spiegelglazen geven niet alleen je look een boost, maar bieden ook een maximale bescherming tegen uv-stralen. Dit dankzij een geïntegreerde ESPF (uv-beschermfactor voor de ogen) van 50+. Kortom, je ogen zijn vijftig keer beter beschermd!

50+ is een must!

image

Ik volg met passie de mode en heb natuurlijk graag een groter of gewelfd montuur. Maar in de wagen heb ik echt aangepaste glazen nodig en dat is niet altijd even makkelijk. Dankzij de nieuwe Sunmax- technologie kan Essilor alle corrigerende zonneglazen voortaan aanpassen voor om het even welk montuur. Joehoe! (Lees: doet een vreugdedansje)

la vie en roze dankzij Essilor

image

Ben je op zoek naar perfect gepolariseerde glazen of ben je een fervent sporter en moeten die van jouw onbreekbaar zijn? Ook hier heeft Essilor het juiste antwoord op. Nu alleen nog op zoek naar de bril van je dromen. Ik heb de mijne al mooi in mijn bezit.

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Wel tof dat zij ook spiegelglazen op sterkte hebben. Meestal is dit niet!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.