Always sunnies!

14 juli 2015

De zonnebril is het accessoire dat je thuis niet mag vergeten. Het beschermt niet alleen je ogen en de gevoelige huid eronder tegen overdadig zonlicht. Het beschermt ook je gevoelige zelf tegen overvloedige pottenkijkers of ongezouten kritiek. Fashion wise geeft het je altijd net die coole uitstraling die je wilt. Of je nu perfect gemaquilleerd bent of nog met een slaapkopje rondloopt. Als Yentl en ik een nieuwe sunnie gaan uitkiezen zijn we precies kleine kinderen in de snoepwinkel. Kiezen is spijtig genoeg een must.
Wat heel duidelijk wordt als we alle brillen bij GrandOptical één voor één onder de loep nemen is dat de aviator terug van nooit weg is geweest. Zelf ben ik al jaren fan, ook van de felle kleurtjes in spiegelcoating omdat die de zon extra doen stralen. Het klassieke model van Rayban is dan weer een must in elke accessoire kast.
image
image
De Carrera-brillen zijn ook tijdloos en geknipt voor sportievelingen met een sterke persoonlijkheid. Het nieuwste model is de champion, een ideaal cadeautje voor mijn champ. ( sorry, had nog iets goed te maken :)).
image
Yentl is ondanks haar fijne gezichtje verslaafd aan oversized monturen. De zwarte karakterbril van Cartier staat haar perfect. Rechthoekige brillen zijn ook helemaal in, maar de bubbltjes zijn blijkbaar een beetje meer afgerond, lees: een beetje zachter. Kleur is alomtegenwoordig en de zachte transparante pasteltinten bezorgen je een frisse zomerlook. Verleidelijk, maar uiteindelijk kies ik toch voor het gouden retro model van Dior. Een bril met een atitude om “U” tegen te zeggen.
image
image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.