BB bij La Redoute

15 juni 2016
image

Brigitte Bardot, het icoon uit de jaren vijftig is nog steeds populair. Het Franse fotomodel en gevierde actrice werd ontdekt door Roger Vadim. Die haar internationale roem bezorgde en meteen ook een ring aan haar vinger schoof. Als ondeugende “stoeipoes” en frivole pin-up girl had ze ongelooflijk veel succes en films zoals Et dieu….crea la femme staan op ieders netvlies gebrand. Ondertussen is ze de tachtig al gepasseerd maar haar manier van kleden is nog steeds up to date.

image

De roze en zwarte Vichy ruitjes vind ik ooh zo mooi. Super dus dat je bij La Redoute een paar leuke items uit de BB collectie online kan bestellen. Maar ook de subtiele verwijzingen naar Saint Trop en the jet set life zijn romantisch en cool tegelijkertijd.

 

Een weekend Saint Trop! Voor de volgende stop.

 

image

Wie Brigitte Bardot denk ziet natuurlijk ook meteen een vleugje kant. Wit is altijd stijlvol maar je moet  wel een beetje kleur hebben. Op een cruise is dat snel in orde. 🙂

Aan de kant

image image

Ze hebben bij La Redoute een super handige App om je te adviseren en begeleiden bij je aankopen. Die moet je zeker eens proberen.

Met dank aan royal caribbean

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.