Geboren in de jaren 90

9 mei 2015

23! Zo oud ben ik op 24 maart geworden. Ik ben dan ook gelukkig dat ik in de jaren 90 geboren ben. De meest zalige tijd wat mij betreft, want ik had de kans om dagenlang met mijn Barbiepoppen te spelen. Als ik dat beu was, mocht ik de Nintendo in een roos kleurtje het mijne noemen – om dan nog maar van mijn Tamagotchi te zwijgen.

Ik moet eerlijk bekennen: ik was een grote fan van de Spice Girls. Ik had hun Barbiepoppen, hun concertmovies en vooral al hun cd’s. Spice Up Your Life was in de jaren negentig ook mijn motto!
Ik speelde altijd dat ik de rosse was, want Geri was mijn favorietje. Een tijdje geleden postte ik deze foto op Instagram en jawel: ze likete hém. Ik kon mijn ogen niet geloven. Een vreugdesprongetje en een glaasje cava konden niet ontbreken.

IMG_7807

Ik ben ook naar alle Belgische concerten van Britney Spears geweest in de jaren negentig. Haar stem trok écht op niets, maar de shows zelf vond ik echt de max. Het beste concert dat ik ooit zag was dat van Destiny’s Child. M’n ouders en ik zaten wel volledig achteraan in de zaal, maar de stem van Beyonce was echt de max.

Enkele weken geleden werden al deze 90’s songs opnieuw samen gebracht tijdens I love the 90’s The Party! Happy als ik was kon ik meebrullen op alle mijn favoriete artiesten en jawel: ik had de kans om mijn idool Peter Andre te ontmoeten. Weet je niet meer wie dat was? Verdikke! Shame on you!


(Geniet maar even van dat goddelijke lijf van Peter Andre)

De inmiddels 42-jarige Peter Andre is nog steeds de good looking guy. Zijn ‘Mysterious Girl’ werd luidkeels meegebrult – ook door mij. Nog meer gegil wanneer de jongens van Hanson op het podium verschenen. In 1997 veroverden Zach, Taylor en Isaac Hanson stormenderhand de wereld met de single ‘MMMBop’. Hun lange blonde haren uit de 90’s waren er in de Ethias Arena helaas niet meer bij. Hun topsingles ‘Where’s The Love’ en ‘I Will Come To You’ echter wel. Whoehoe, topavond en het levende bewijs dat ik fier ben dat ik in de jaren 90 geboren ben. En damn, nu weten jullie al veel dingen uit mijn jeugd die ik eigenlijk niet wou vertellen.

IMG_7836 IMG_7919
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. De jaren 90, beste tijd ooit!
    Nu je het over die Spice Girls poppen hebt, ik heb er ook nog zo eentje gehad van Mel B, haha 🙂
    En yay Hanson, lang leve de ‘I Love The 90’s’ feestjes. Volgend jaar zelf nog eens proberen te gaan.

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.