AMG service center Brasschaat

7 juli 2016

AMG onvergankelijke schoonheid op wielen

imageMercedes garage Vriesdonk: het AMG service center voor de provincie Antwerpen en omstreken

Perfecte service voor de perfecte bolide

image

Sings eind vorig jaar is de gerenomeerde Mercedesgarage Vriesdonk in Brasschaat de uit verkoren AMG partner voor de province en ver daar buiten. Een eer en een verdienste die natuurlijk in de bloemetjes mocht worden gezet. Tijdens een prachtig evenement werden echte AMG kenners, liefhebbers of mensen met een passie voor schoonheid rijkelijk verwent in elk opzicht.

image

AMG is een Duits automerk, dat op 1 juni 1967 opgericht werd door Hans Werner Aufrecht (A) en zijn partner Erhard Melcher (M). Aufrechts geboorteplaats Großaspach(G) staat trouwens voor de derde letter in de naam, meer moet je daar niet achter zoeken. 🙂

Sinds 1999 hoort het bij de Mercedes-Benz familie, Een symbiose die bijde partners op een nog hoger level bracht. Mercedes heeft trouwens bewust gekozen voor AMG Performance Centers, die de AMG liefhebbers een unieke beleving presenteren. De bolide en zijn driver krijgen een nooit geziene service en worden opgenomen in de AMG community die meer dan 33.000 leden kent uit 90 verschillende landen.  Een 400 tal AMG Performance Centers over de hele wereld bieden hun leden de kans om ervaringen uit te wisselen en emoties te delen over elke onvergetelijke beleving met hun wagen.

Autocoureur Jeffrey Van Hooydonck: alleen het beste is goed genoeg

image

AMG is meer dan een wagen, het is een beleving. Meer nog het is pure kunst. Aan dat laatste ook geen gebrek op de officiële opening in Brasschaat. Gasten werden gepamperd met hoogstaand amusement en exquise heerlijkheden. Iedereen genoot en doneerde gul voor  Make-a- Wish. Ook  de opbrengst van de online veiling van een prachtig kunstwerk van de hand van Dominique Berlo werd geschonken om de droom van een ziek kindje waar te maken.

Beleving staat centraal

image

Ook in het AMG Performance center komt de bezoeker  voor een beleving. Hij of zij 🙂 wordt er in een exclusieve omgeving ondergedompeld in de wereld van AMG! Een team van specialisten met een perfecte scholing zorgt er hier voor dat uw AMG in optimale conditie is.

Het uitgebreide aanbod is natuurlijk een extra troef. Mercedes Vriesdonk beschikt daarenboven steeds over de recentste AMG modellen.

Vandaag zijn er 30 modellen die tot ieders verbeelding spreken , van de A 45 AMG tot de nieuwe AMG GT, een model dat AMG volledig ontworpen heeft. Voor praktisch alle Mercedes-Benz modellen kan de klant kiezen tussen de een V6 (van 367 PK tot 400 PK) een V8 (van 462 PK tot 585 pk) en een V12 (630 PK).

Een open droom

image

Klinken op de fijne dingen in het leven

image

Info over jou droomwagen: AMG

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.