Aan het strand van BCL: Pullman Skipper.

29 april 2015

image
In de meeste gevallen prefereer ik gezellige kleine boetiek hotelletjes in Barcelona. Eigenlijk heb ik ze het allerliefst tout court. Waarom dan toch voor de bijl gaan voor een keten met vijf sterren? De ligging, de ligging en nog eens de ligging! Pullman skipper situeert zich naast het befaamde Arts hotel en recht tegenover de W. Twee droombestellingen die je een stevig gat in je portefeuille kosten. Een nachtje Skipper is ook niet gratis (180 eur) maar je krijgt er wel wat luxe voor in de plaats.
Het interieur oogt wat zakelijk maar is licht en luchtig. In de lobby en het restaurant zijn de plafonds echt hoog en is er heel veel glas gebruikt. Mooi om te zien, maar wij gaan in Port Olympique in een veel gezelliger restaurantje eten. 🙂
image
Wat ik nog fijn vind zijn de twee openluchtzwembaden. Eentje bevindt zich op de roof top, is verwarmd en heeft een spectaculair zicht over de skyline van BCL.imageimage
Nog een voordeel van een vijf sterren hotel zijn de waanzinnig grote en comfortabele bedden. Ook met zijn twee kan je hier rustig in verdwalen.image
Als je alleen maar in musea en oude straatjes wil verdwalen kan je veel beter in het centrum logeren. Maar wil je ook genieten van zon, zee en strand dan is Pullman nog een betaalbare oplossing. Je ligt op wandelafstand van de wijk El Born met zijn gezellige bars,restaurantjes en het museum van Picasso.
De Ramblas is wel even lopen, maar de weg langs het strand loont zeker de moeite. Om iets lekker te gaan eten hoef je zo ver niet echter niet te gaan. Port Olympique ligt net achter de hoek. Ook in de winter kan je hier heerlijk buiten van een paëlla en de zon genieten op een verwarmd terras. Voor de feestbeesten onder jullie: na een nachtje stappen in Opium, de danstempel bij uitstek kan je bijna je bed inrollen.image
image

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Wow wat een luxe en dat zwembad is echt zalig!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.