Gulzige wijndrinkers bij opening MOJO

7 februari 2015

 

IMG_4263

Natuurlijk zijn we altijd te vinden voor leuke feestjes en dat was ook de opening van MOJO D’Offis. Een leuk en trendy restaurant op de Waalse Kaai in Antwerpen, dat zich nu ook als een soort van dancing wil promoten. Geen ouderwetse dancing natuurlijk, maar eerder een dinner & dance. Dat laatste wil eigenlijk de mensen die niet écht zin hebben in het grote uitgaansleven, de kans geven om toch nog een feestelijk avondje te beleven. Eerst is er een lekker diner, opgevolgd door de leukste beats.

IMG_4226

Samen met leuk gezelschap waaronder Noa Neal, Kim Engelbosch, Zoë Van Gastel en Udo keuvelden we met een heerlijk glaasje witte wijn. Die wijn was zo lekker dat we er meteen een paar bestelden – dus je kan wel van een aanradertje spreken.

IMG_4261

We kregen alle gerechten van de kaart in tapasvorm gepresenteerd: zo was er een bloemkoolsoesje met beuling als hapje, opgevolgd door een tonijnsteak, Vitello Tonato én coquilles als voorgerecht. We kregen scampi’s in een tomatensausje, zalm op een bedje van zachte puree en lekker gestoofde groentjes als hoofdgerecht. De cocktailkaart is trouwens ook écht de moeite: héél veel keuze, vers en vooral heel hip geserveerd.

IMG_4262

Don’t know what to do on Saturday? Awel voila.. Hier de oplossing. Meer informatie kan je vinden op http://www.doffis.be/

 

IMG_4236 IMG_4255 IMG_4256 IMG_4260
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Davis schreef:

    Very nice post. I certainly love this site. Thanks!|

    http://impacto-producciones.com/component/k2/itemlist/user/14006

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.