Voel maar eens aan m’n benen

24 april 2015

Zachte benen voor de zomer? I’m in! Maar elke dag ontharen met een scheermesje is zoooo vervelend. Meestal scheer ik dan ook nog eens verkeerd zodat m’n benen vol schrammen staan. Ik heb gewoon zo weinig tijd dat ik liefst zo snel mogelijk van zo’n vervelend karweitje af ben. Maar die vervelende karweitjes moeten dus echt wel gebeuren. Gelukkig kwam Calor nu op de markt met de Aqua Perfect Soft en kon ik genieten van het perfecte birthdaycadeautje.

IMG_7222

Ik had wel een beetje schrik wanneer ik het toestel ging testen. Ik heb ooit zo’n scheerapparaat en daar had ik allesbehalve goeie ervaringen mee. Deze keer verliep alles pijnloos, makkelijk en vooral heel efficiënt. Het toestel stuurt bij elke beweging diepe impulsen naar de huid zodat de pijn niet voelbaar is. Je hebt een beetje een frisse luchtstroom, die de huid dan ook meteen afkoelt. Ik scheer het liefst in bad of in de douche, omdat het bij de typische scheertoestellen zo minder pijn doet. Met dit toestel heb je de keuze: ofwel onder water, ofwel droog. De wet van de ‘wet & dry technologie’ (inclusief mijn woordspeling hier) komt hier makkelijk van pas.

IMG_7223

Ik heb het ook vaak voor dat ik heel vaak haartjes vergeet. Ergernis alom! Bij deze Calor is er een Vision functie die zorgt dat er extra licht op de huid is gericht. Daarna is het reinigen ook easypeasy. Ik stopte ‘m gewoon onder de kraan en alle haartjes kwamen er makkelijk van af. Je kan zelfs je wenkbrauwen makkelijk epileren wanneer je de andere knop aan het toestel zet. Ik kan er echt niet tegen als iemand m’n wenkbrauwen epileert. Ik ben zo’n snelle pijnlijder en ik krijg meteen tien liter water in mijn ogen. Enkel mijn mama mag aan mijn wenkbrauwen komen, ook al heb ik daar nooit echt zin in. Maar elke week moet het verplicht gebeuren en nu gaat het voor mij geen opgave maar een relax momentje zijn, waar het zo makkelijk kan gebeuren. Lieve weersgoden van ons land: moet ik nu nogmaals zeggen dat ik écht wel klaar ben voor de zomer??!

 

IMG_8261
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Laat die zomer maar komen!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.