Fun in het Autosaloon

16 januari 2015

Tijdens de persdag op het autosalon werk ik sneller dan mijn schaduw. De hele Fleet ploeg moet op een paar uur meer dan dertig interviews en reportages inblikken. Een strak plan, maar we doen ons werk graag en vinden meestal ook nog tijd om onze neus in andere dingen te steken. Van heel vroeg in de ochtend waren de cowgirls van Suzuki de talk of town. De sherif van dienst “Bart Hendrickx” had hen echt strenge kledingregels opgelegd.
image
De kans dat sommige vrouwen weer in de gordijnen hangen is groot. Zelf vinden wij het best sexy en vooral heel grappig. Een beetje zelfrelativering kan nooit kwaad. Trouwens wie herkent hierboven de singel op zoek naar een goed lief op vijftv?
image
De prijs voor de wagen die het best in het decor past gaat zonder enige twijfel naar de langverwachte Renault Espace. De aubergine kleur van de nieuwe SUV is super trendy en kon menig bewonderaar bekoren.
image
Net zoals het volgende kwartet. De hostessen bij SsangYong gingen helemaal voor wit of zwart. De journalisten en persfotografen gingen dan weer helemaal door het linten zworen dat ze vooral naar hun lieflijke snoetjes staarden. Komaan jongens geen kat die jullie gelooft.
image

Bij Lexus heeft het management stijl. Na de opnames mochten mijn cameraploeg en ikzelf genieten van een heerlijk glaasje echte bubbels. Het Japanse premium merk bestaat al 25 jaar en daar moesten we natuurlijk op klinken!

image.
Na een glaasje champagne durf ik natuurlijk alles. De oefensessie om een avondje showmodel te zijn verliep vlekkeloos. Maar later op de avond kreeg ik gelukkig hulp van Katia Alens en Yentl. De ex miss belgië was gekleed in een gouden kleedje van Supertrash. De bubbletroubletjes in een sexy outfit van een andere schone. De collectie van Tanja #Dexters is echt een fijne en stijlvolle ontdekking.
image
image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.