Verwenpret bij De Corbie

6 juni 2015

Elke vrouw houdt natuurlijk van de ultieme verwenbeurt en die kan je vinden bij De Corbie. Ik ken de Corbie al héél erg lang, ik denk zelfs dat ik één van de eerste klanten in het salon in Diest was. De Corbie kapsalons zijn completer dan ooit.. voor mij de ideale verwennamiddag.

 

IMG_9505

De Corbie kan je een beetje vergelijken met een tapasrestaurant: je kiest zelf hoeveel ‘gangen’ je wil. Ik koos voor de full menu. Eerst kreeg m’n haar een ombre-effect en een kleuring om extra glans te krijgen. Ze gebruiken producten die niet bijtend zijn voor de haren, dus ik had niet het gevoel dat m’n haren uitgedroogd waren door de ontkleuring onderaan. Ik besloot om 2cm onderaan te laten knippen. Diep vanbinnen twijfel ik enorm of ik eens een tijdje weer wat kortere haren zou laten doen. Ik durf de knoop dus allesbehalve doorhakken!

IMG_9513

De Corbie werkt met de producten van Redken en sinds kort ook met de producten van Kevin Murphy. De producten van Kevin Murphy zijn trouwens natuurlijk en worden niet getest op dieren, ook zijn de producten biologisch afbreekbaar en bevatten ze geen sulfaten en parabenen. De flesjes zijn kluerrijk, maar meestal in zachte pasteltinten. Ze zijn zo gemaakt dat er zoveel mogelijk flesjes in één doos kunnen worden gestoken. Ze denken enorm na over ecologie en dat draag ik toch hoog in het vaandel. Ze werken uitstekend en ruiken vooral zooooo lekker!

Na mijn kappersbeurt mocht ik bij Lotte in de make-up stoel gaan zitten. Lotte is voor mij echt een make-up goeroe. Ik zag er die dag wat bleek uit, energieloos en zelfs de blush die ik ‘s ochtends had opgedaan had geen effect. ‘s Avonds moest ik naar een event, dus ik was een beetje wanhopig. Samen met de producten van ‘Nee’ mocht ik weer stralen. Ik ben vaak allergisch aan make-up, maar bij de producten van ‘Nee’ make-up heb ik helemaal niets gevoeld. De make-up bleef zalig lang zitten en ik straalde weer.

Het feestje bleef duren want na ondertussen een glaasje cava en drie Cola lights (ja ze denken hier ook aan m’n verslaving) mocht ik plaatsnemen aan de nail-table. Kiezen uit alle kleurtjes was een hele opdracht, maar mijn voorkeur ging naar een zwarte glitter met nailart. Lotte koos ervoor om glitters op m’n wijsvinger te plaatsen en een ‘nailstamp’ op mijn ringvinger. Ik had er géén idee van dat zo’n nailstamp zo goed zou werken.

Het is zeker de moeite om eens een kijkje te nemen in Diest (hier kan je kiezen voor make-up en haar), Geel (make-up, haar, nagels) en ook in het gloednieuwe salon te Korbeek-Lo. Wil je nog meer weten?

http://www.decorbie.be/

IMG_7678

Ik ben zelfs eventjes helemaal crazy gegaan. De Corbie heeft me overtuigd om m’n lange haren kort te wieken. Natuurlijk géén echte kort coupe, maar eerder een lange carré. Ik ben flink geweest en liet maar liefst zo’n 22 cm van mijn haren knippen. Ik koos voor een donkerdere bovenkant en héél lichte lokken onderaan. De perfecte ombre als je ’t mij vraagt. Ik ben zo blij dat ik de stap heb durven zetten om voor de zomer wat korter te gaan. Als ik alle magazines bekijk, is het overduidelijk dat de lange carré weer helemaal in is. Samen met flashy roze nagels ben ik klaar voor de zomer samen met de Corbie Diest, Geel én Korbeek-Lo!

IMG_0092 IMG_0094
9 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

9 Reacties

 1. Laura schreef:

  Leuk dat er zo’n ‘menu’ is, Diest is een beetje ver voor mij helaas 😉 Ik twijfel ook al een tijdje om mijn haar korter te knippen, maar ik zou er vroeg af laat spijt van krijgen.

 2. Jasmine Lelievre schreef:

  Mooie coupe! Het staat je geweldig!

 3. Romy van Gilst schreef:

  Exact de kleur die ik graag in mijn haren wil! Ben het zwart van nu helemaal zat. Ik mis alleen een foto van je prachtige make-up!

  Liefs, Romy

 4. Elke Steyfkens schreef:

  waw, die haren zien er echt geweldig uit !
  Mooie krul. Heb er zelf énorm moeite mee om dit jij mezelf klaar te spelen.

 5. Oudrey schreef:

  Wauw zo mooi!
  Ik heb een maand geleden zo’n 20cm van mijn haar af laten knippen. Het was spannend maar heb het toch gedaan. Ziet er goed kapsalon uit, spijtig dat het niet bij de deur is.

 6. Vicky Lemaire schreef:

  Waaaaaw! Echt heel mooi

 7. Nathalie9 schreef:

  Mooi kapsel hoor! Erg glam. En je nagels zijn ook suoer! Helemaal geweldig dat je bij Corbie je “aantal gangen” kan kiezen! Maakt dit een heel speciale zaak! Helaas een beetje buiten mijn portemonnee gerekend vrees ik, maar wie weet neem ik in de toekomst ook nog eens plaats in hun stoelen! Ik zou in ieder geval geen “Nee” zeggen!

 8. imke schreef:

  Ohh wauw, ziet er goed uit !!

 9. Emmely Vanthuyne schreef:

  Zo spijtig dat ik in hartje West-Vlaanderen woon… Diest is namelijk net iets té ver om mijn haren te laten knippen! Lijkt mij een enorm leuk ‘American Concept’! Al kan je natuurlijk nooit fout kiezen met producten van Redken! Als ik ooit de kans krijg… weet ik wat gedaan! Oja: die beachy-waves staan je keigoed!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.