Deleye brengt Assepoester naar België

15 maart 2015
Cinderella-essence2

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn, de verfilming van Cinderella is binnenkort te zien in de bioscoop. Zowel MAC als Essence hebben hier een limited edition lijn voor geproduceerd maar wist je ook dat een aantal top designers een stel prachtige muiltjes hebben gemaakt én dat onze Olcay Gulsen een “Supertrashkinderkleding lijn heeft voor ontworpen? En als ik de naam Supertrash hoor, dan ben ik helemaal in m’n nopjes. Ik kocht mijn allereerste volledige Supertrash outfit enkele weekjes geleden om te dragen tijdens de Fashion Week van Milaan. Die outfit zat meteen héééélemaal goed dus ik was wel kei benieuwd hoe Olcay die collectie wel ontworpen heeft.

disney-mac-cinderella-collectie-8

 

De 15 sprookjesachtige stijlen voor meisjes van 6 tot 14 jaar hebben allemaal de bekende edgy ST. Girls twist en zijn geïnspireerd op de langverwachte release van de Disney live action film Cinderella. En wie wil Cinderella nu niet eens levend zien, in plaats van de tekenfiguur-versie?

De looks zijn een must voor meisjes die hun garderobe willen omtoveren tot die van een modeprinses en bieden een perfecte mix tussen het tijdloze en klassieke karakter van het Cinderella-sprookje en de hippe, edgy look van de Supertrash – girlies. En ik denk dat alle jonge meisjes ooit wel eens een prinses willen zijn. En iets oudere ook denk ik dan. Ik zou gerust ervoor tekenen om een dagje een prinses te zijn. Of meerdere dagen.

ST_Disney_03

 

Wat kan je in de collectie vinden?

Wit/blauwe dip-dye tutu rokjes met grote blauwe strik, bedrukte tshirts met teksten als ‘Waiting for my Prince, ‘Has anyone seen my glass slipper?’ en ‘Every girl is a princess’ worden gecombineerd met jurken in zachte tinten met bejeweled prints. Die prints zijn zoooo om verliefd op te worden.

ST_Disney_01

 

De nieuwe kleedjes kan je vinden bij Deleye Brugge, Roeselare en Kuurne. Deleye neemt zelfs enkele kids mee op 15 maart naar de nieuwe Assepoester-film. Je kan zelfs kans maken op een glazen muiltje, dus haast je zondag 15 maart naar Deleye Brugge voor een betoverende dag!

ST_Disney_02

 

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.