Achter de schermen @ defilé Bobo Tremelo

14 maart 2015

Gelukkig voor mij mocht ik deze keer de ‘vliegende reporter’ van dienst zijn. Met een glaasje cava in de hand trok ik naar de backstage van de defilé van Bobo. Vandaag géén fashiontips, maar onze eigen backstage foto’s zodat jullie zelf op de eerste keer de gang van zaken achter zo’n defilé kunnen meemaken.

IMG_5657

Stephanie Clerckx is de BFF van mijn bubbelmaatje Inge. Deze keer mochten ze ook samen in een ‘team’ lopen, samen met Anne De Baetzelier, Els Tibeau en Griet Vanhees. Make-up artist Giusi is een echte topper. Tijdens de defilé zag ik haar voor de eerste keer en ik was razend benieuwd naar haar. Van her en der kreeg ik altijd leuke complimentjes te horen over haar en na het zien van haar werk op de defilé ben ik er ook van overtuigd: Giusi is gemaakt voor de job die ze doet. Stephanie Clerckx heeft absoluut geen make-up nodig om te stralen, maar de haarlak mocht Giusi rijkelijk in het rond sprayen. Ook Inge werd helemaal klaargestoomd voor de catwalk.

IMG_5647

Net voor de modellen op de catwalk gingen, moesten ze passeren bij enkele fotografen. Maar woeps, samen met mijn iPhone voelde ik me ook een beetje fotograaf van dienst én dat leverde deze foto op:

IMG_5651

Maar ook alleen kan onze bubble Inge haar mannetje staan – ook na enkele oufits en walks. Blijven stralen, dat moet je kunnen – toch?!

IMG_5654

It’s showtime: stralende zon, véél volk en klaargestoomde modellen. Onder de modellen zelfs de gloednieuwe Miss België: Annelies Töros.

 

IMG_5658

 

IMG_5648 IMG_5650

 

IMG_5652 IMG_5653

 

En natuurlijk is er geen party zonder onze Selfiestick. Benieuwd naar de nieuwe collectie van Bobo Tremelo? Je kan ‘m zelfs al online vinden op bobotremelo.be. Binnenkort meer op onze blog over de collectie zelf!

Processed with Moldiv

 

 

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Alina Befu schreef:

    You girls are gorgeous and that looks like so much fun!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.