Het beste geschenk onder de boom: een gratis Kerstfeest met Lidl

11 december 2016

Een deluxe Kerstfeest met Lidl

imageEen gratis en liefdevol Kerstfeest, wie droomt daar nu niet van. Wel Lidl zal dat voor één van mijn lezers lekker invullen. Ze zijn immers helemaal klaar voor de feesten en beseffen dat het echt een dure periode is. Al die pakjes vliegen immers niet vanzelf onder de Kerstboom. Daarom brengen ze met hun Deluxe gamma kwaliteit voor een kleine prijs.

Deluxe van het voorgerecht tot het dessert

image

Speciaal voor jullie proefde ik al een paar dingen voor, een taak die oma, opa, nonkel Patrick en de leenkindjes graag met mij deelde. De mini croqueskes en de kleine worstenbroodjes zijn een echte aanrader en werden door Jade en Alec naar binnen gesmuld. Het toastje met zalm was voor de volwassenen. samen met een glaasje echte bubbels was dat perfect om het feest in te leiden.

Oei, betrapt

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Zoek de fout 🙂

Processed with VSCO with a6 preset

Als voorgerecht werden het visschelpen. Ze waren heerlijk, maar Ik zou ze de volgende keer wel nog wat afwerken met vers gepelde garnaaltjes en een beetje bieslook. De kalkoen heb ik niet kunnen testen (wegens nog te vroeg) maar de aardappeltjes met zeezout en rozemarijn zijn super. De stoomzakjes met erwtjes en de boontjes met een spekje rond waren lekker en mega snel klaar. Met de Deluxe productjes houdt de gastvrouw dus ook nog wat tijd over om zelf te feesten.

Ook de tafelversiering voelt helemaal Deluxe

image

De Chablis en de Saint Emilion Grand Cru zijn echte aanraders. Wil je echt helemaal uit de bol gaan kies dan voor de Amarone, shhhh…. tegen niemand niet zeggen. Je hebt verschillende kaasbordjes, maar ik maak liever zelf mijn selectie. Het brood in de vorm van een kerstboom vind ik een mooie attentie.

Tip: serveer bij het brood olie met zeezout en een vleugje peper

Processed with VSCO with hb1 preset

Koekjes en ijsjes als dessert, ik hoorde niemand klagen. 🙂

Wil jij ook graag een Lidl Kerstfeest voor zes personen, wel ga dan naar mijn FB pagina en doe mee aan de Deluxe wedstrijd. Ik wens jullie alvast veel geluk en sowieso een liefdevol feest.

Welke smaak wil jij?

image

 

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Schellekens schreef:

    Mmmmmmmmmmmmm dat diner zie ik wel zitten!! Zoveel lekkere dingen , zeker als het van Lidl komt.

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.