Ik scheerde een haartje.

12 maart 2015

Een jaar geleden werd ik door Naomi warm gemaakt voor permanente ontharing met de laser. Actrice Anke fréderick moet niet meer overtuigd worden, na zes behandelingen is ze, daar waar het moet, volledig haarvrij. Stephanie Clerckx en ik willen het graag geloven maar eerst moet de Epi-Lazer onze okseltest doorstaan. Als het daar geen pijn doet, doet het nergens pijn.image
Af en toe kan het een beetje warm aanvoelen maar wie zegt dat het pijn doet is echt een watje. Ik besluit na alle professionele uitleg om voor de permanente ontharing van mijn benen te gaan. Het is de bedoeling dat je om de zes weken een afspraak maakt voor een behandeling. Je benen moeten geschoren zijn alvorens de laser op je huid zijn werk kan doen. Thuis scheren is dus best de boodschap. De laser behandeling duurt een klein half uurtje en om je ogen te beschermen krijg je een mega bril op je neus. Ondertussen heb ik ook na zes behandelingen geen haar meer op mijn been. Een jaarlijkse opfrisbeurt is alles wat mijn benen nodig hebben om volledig strandproof te zijn.imageimage
image

image

EPI-Lazer belooft een pijnloze en permanente ontharing.
Voor meer info kan je altijd terecht bij schoonheidssalon Bella Naim
Strijderstraat 12, 2650 Edegem 03 448 05 17

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.