Back 2 School:MMV!

1 september 2015

Omdat mijn leenkindjes mijn grote schatten zijn leg ik ze regelmatig in de watten. Bij Maasmechelen Village waren er nu zo’n leuke aanbiedingen dat ik niet kon weerstaan. Ze worden wel groter dus hun inspraak is een noodzaak. Op het net wat surfen vinden ze best leuk dus dat was helemaal geen opdracht. Hieronder vind je hun verslag.
image
Hoi, mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Jade en Alec de leenkindjes van Tati. Inge dus, want Yentl zou bijna onze grote zus kunnen zijn 🙂 Tati verwent ons wel een beetje maar dat vinden wij niet zo erg. Omdat ze naast ons woont krijgen wij de cadeautjes altijd heel snel. Vandaag mochten we zelf kiezen en dat is nog veel leuker.
image
image

Jade(11j): Ik vind het grijze jurkje van McGregor echt heel mooi. De blauwe pull met een printje heb ik ook nodig want in de klas is het soms een beetje fris.
De gele horloge van Ice-watch geeft het geheel een beetje kleur. Ik hoop dat Alec ook één kiest want dan krijgen we er nog gratis een schooltas bij en Tati zegt altijd dat je nooit genoeg tassen in je kast kunt hebben. De coole laarzen van River Woods zouden de kers op de taart zijn, of hoe zeg je dat?image
image
Alec(7j): Als jullie dachten dat ik zelf moeilijk een keuze kan maken hebben jullie het grondig mis. Als ik met mijn papa ga shoppen weet ik meteen wat ik wil, mijn zus daarentegen…. Daarom voor mij het jasje met die dierenprint want ik vind dieren de max. Mijn Tati zegt dat het van Scotch&Soda is. Daar heb ik al een jasje van en dat was dik oké. Een jeans vind ik altijd goed en met de bruine schoenen kan ik precies makkelijk scoren op ons voetbalpleintje. Blauw is mijn lievelingskleur dus die boekentas mag Tati ook wel meebrengen en als ik ook voor die blauwe Ice Watch ga dan krijgt Jade haar tasje extra. Ik lees hier ook dat je Bij Scotch&Soda Kids bij iedere aankoop een munt krijgt voor de speelgoedmachine. Jade! misschien moeten we toch maar mee gaan shoppen.:-)

Ja, ja denkt Tati dan als ik de twee bengels laat doen dan shoppen ze heel Maasmechelen Village leeg. Gelukkig zijn de prijzen daar zeer mild en de kwaliteit even hoog. Als het budget het echt niet meer toelaat kan ik nog altijd gaan lenen bij mijn broer. 🙂

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.