Snoepertjes!

15 januari 2015

We geven het niet altijd even graag toe maar we zijn allemaal snoepertjes. Jij, ik maar ook die juffrouw met haar macrobiotisch schoteltje voor haar neus zeggen niet snel nee tegen iets lekkers. Het is de enige zonde die onze andere zonden verzacht. Ik tracht het wel een beetje binnen de perken te houden en als het enig sinds kan zo gezond mogelijk. (We lezen hier: ALS HET ENIG SINDS KAN!:))
image
Een tijdje geleden waren Yentl en ik aan het shoppen in Barcelona. De Delishop is een geweldige winkel waar je Spaanse en internationale lekkernijen kan scoren. Gelukkig voor ons is er ook de uitgebreide website. Een over en weertje Spanje zou de pasas con yogurt wel wat kostelijk maken. Die rozijntjes met yogurt zijn echt heerlijk net als de zonnebloempitjes met chocolade. Voor wie het wat pittiger wil, zijn er de hete Wasabi nootjes die je op een fijne manier in vuur en vlam zetten.
image

als ik mijn figuur een plezier wil doen dan passeer ik de hele chips rayon om te eindigen bij de crusties meergranen céréal. De sour cream&onion is mijn favoriet,79% minder vet maar even verslavend. De thai chilli doet er maar 70% af maar is van rijst gemaakt ideaal dus voor mensen met een gluten allergie.
image
De gistdeeg stengels met zout zijn iets minder voor de gezondheid maar ze zijn zo lekker samen met een goed glaasje wijn. Je vindt ze in “den Aldi” ook nog in andere smaken. Budgetvriendelijk en goed van kwaliteit, zo hebben we het graag.
image

Groene bolletjes in een doosje, deze olijfjes zijn overheerlijk en niet in een vettig sausje gedrenkt. Ze zijn vroeg geplukt, vandaar hun groene kleur en hebben een licht zoete smaak. Echte gezonde snoepjes dus.

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.