Het nieuwe speeltje van de Corbie

1 november 2015

Ik test héél graag verschillende uit, zo heb ik al héél wat verschillende haarstijlen gehad: rood, zwart en nu een beetje een blondie. Ik was misschien een beetje jaloers op de blonde lokken van Inge, én misschien klopt het motto: ‘blondes have more fun’ wél… Maar die blonde lokken verzorgen is niet altijd even makkelijk. De productjes van Redken helpen me goed opweg. Ik was mijn haren telkens twee keer met shampoo, kies telkens voor een maskertje en werk af met een conditioner. Ik merk dat m’n haren hier het meest gezond van blijven, zeker ook omdat ik met de extensions van She werk. Maar goed ja, mijn haar elke dag stijlen is zoooo ongezond. Het is geen fabeltje en allesbehalve cliché want iedereen beseft wel ergens dat elke dag die hitte op de haren best te vermijden is.
IMG_8237

IMG_8238

De Corbie heeft nu de Steampod 2.0 in z’n bezit. Het houdt het midden tussen de stijltang en een stoomstrijkijzer. De nieuwste uitvinding van L’Oréal Professionnel, de Steampod is een indrukwekkend apparaat. Er zijn 2 variaties van de L’Oreal Steampod: een voor gebruik door kappers in de salon en een voor thuisgebruik. De tang is hetzelfde, het verschil zit hem in een groter waterreservoir voor de salonvariant. De tang zelf is redelijk groot en zwaar, maar ligt wel fijn in de hand. Bijzonder zijn de fijne kammetjes aan een kant van de tang die ervoor zorgen dat de haren mooi verdeeld worden over de platen. Stoom zorgt ervoor dat de schubbenlaag van het haar wordt geopend, waardoor productopname maximaal is. Klinkt nice, toch?!

Hoe werkt het?!

– eerst en vooral gaan de kappers de ‘leave in’ crème gebruiken. Die gaat ervoor zorgen dat het haar makkelijk doorkambaar is tijdens het drogen
– nadien kiezen ze voor een soort van serum die als basis dient alvorens de stoom wordt toegevoegd
– daarna is het steamy time baby: de Steampod wordt bovengehaald. De tang zit vast aan het waterreservoir en de stoom komt door het dikke snoer. Je moet de tang met de goede kant naar je hoofd gebruiken.
– mijn haren zijn zoooo glad, glanzen mooi en blijven extralang stijl – me happy!

Ook eens testen? De Steampods zijn nu te vinden bij De Corbie Geel, Diest en Korbeek-Lo. Ohja, je kan daar zelf je eigen Steampod kopen. Ideaal voor onder de kerstboom denk ik dan… MAMAAAAA!!!

IMG_8239 IMG_8240
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.